Imbarro viert 30-jarig bestaan met groot VIP-event in eigen showroom

Imbarro viert komend weekend haar 30-jarig bestaan. Het merk is een stevig begrip geworden als het gaat om woon- en modeaccessoires. Al 30 jaar brengt het bedrijf met haar inspirerende eigen stijl kleur op veel plekken en in ieders leven. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf mooie ontwikkelingen doorgemaakt, hele intensieve en fijne samenwerkingen opgebouwd met haar leveranciers en met haar klanten die het sterke merk Imbarro inmiddels in zo’n 40 landen wereldwijd verkopen. “Wij zijn heel dankbaar voor het vertrouwen en de verbinding die wij altijd met onze relaties voelen en zullen ons uiterste best blijven doen om onze samenwerkingen met iedereen uitstekend te houden”, aldus eigenaren Astrid en Gerco Morsink.

Komend weekend (25 t/m 27 juni) viert Imbarro met een groot VIP-event in haar eigen showroom haar 30-jarige verjaardag. “Daar worden de nieuwste collecties voor de winter en kerst 2023 prachtig gepresenteerd. De VIP-party gaat natuurlijk ook gepaard met leuke acties want wie jarig is, trakteert. Veel relaties hebben hun komst inmiddels aangemeld. Daar zijn we erg blij mee, we kijken graag uit naar hun komst om samen het glas op de toekomst te heffen want samen kunnen we altijd meer,'' zegt een enthousiaste Gerco.

''Er zijn nog enkele plekken vrij voor de party, opgeven kan nog via deze link. Deze uitnodiging geldt ook voor bedrijven die nog geen Imbarro-dealer zijn, maar wel nieuwsgierig zijn naar onze nieuwe collecties. Meld je aan voor de party en wij ontmoeten jullie graag!”

Meer informatie:
Imbarro Home & Fashion B.V.
info@imbarro.nl
www.imbarro.nl
Spadelaan 19
7331 AK Apeldoorn


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.