Ceo en oprichter Nemat Joshan van Corenio uit Venlo:

"Iedereen in de interieur- en meubelbranche zou onze bedrijfssoftware moeten hebben"

"Waar een grote meubelgroothandel vroeger 15 verschillende apps nodig had die maandelijks tussen de 15 en 20 duizend euro kostten en door 15 man productief moest worden gehouden, kan het bedrijf anno 2023 toe met onze 'simpele' software dat zo'n 2500 euro per maand kost en waarvoor je maar één of twee mensen nodig hebt. Dat is inderdaad een groot verschil. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. We zijn vijf jaar intensief bezig geweest om dit meest complete softwareprogramma in de markt te zetten. Ik durf te stellen dat wij van Corenio de meest perfecte bedrijfssoftware hebben ontwikkeld die iedereen in de interieur- en meubelbranche wilt hebben", zegt oprichter en ceo Nemat Joshan.

Naast een paar bekende meubelgroothandelaren uit Nederland werkt Corenio ook samen met bedrijven als MONDiART a Dutch Brands Company en Hazenkamp Furniture. "We zijn verder in onderhandeling met nog een tiental meubelgroothandels die qua omzet in de top 20-lijst van Europa zitten. Daarnaast hebben we ook grote namen uit de e-commerce en automotive branche aan ons kunnen binden."

Nemat heeft een verleden in de meubelbranche en weet daardoor tegen welke uitdagingen je als ondernemer loopt. "Met onze bedrijfssoftware bespaar je niet alleen veel tijd, maar veel geld", zegt hij.Met de bedrijfssoftware van Corenio run je je hele bedrijf via één krachtig Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem. Het hele proces van a tot z is hiermee geautomatiseerd. Producten activeer je met een paar muisklikken op een van de honderd verkoopkanalen, op marktplaatsen als Bol.com, Amazon.de en Ebay.
Alle bestellingen van klanten komen via het Corenio-systeem binnen. Magazijnvoorraden worden automatisch gesynchroniseerd. Kortom je managet je hele bedrijf in één softwarepakket. "Als Corenio helpen we onze klanten bij het beheren en het efficiënt inzetten van alle logistieke, inkoop-, verkoop- en andere processen. De gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies zijn een topkeuze voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren en de klanttevredenheid willen verhogen", vat Nemat het samen.

Wat Corenio onderscheidt van andere softwareoplossingen?
Nemat: "Dat is de mogelijkheid om verschillende modules naadloos te integreren, waardoor bedrijven een gecentraliseerd platform krijgen om hun volledige workflow te beheren. Deze integratie elimineert de noodzaak voor meerdere onsamenhangende systemen en zorgt voor een soepele communicatie en gegevensstroom tussen afdelingen."

Waar is het succes van Corenio op gebaseerd?
Nemat: "Een van de belangrijkste redenen achter het recente succes van Corenio is de focus op datagestuurde besluitvorming. Door gebruik te maken van gegevens die verzameld zijn uit verkopen, bestellingen, facturen en klantinteracties, stelt Corenio bedrijven in staat waardevolle inzichten te verwerven en gerichte strategieën te implementeren om groei te stimuleren. De dynamische filtering en geautomatiseerde verkoopregels van de software helpen bedrijven knelpunten te identificeren, bestellingen efficiënter te verwerken en een betere klantenservice te bieden."

Kun je nog meer zaken noemen?
Nemat: "Een andere factor die bijdraagt aan het succes van Corenio is het vermogen om zich aan te passen aan de unieke behoeften van verschillende industrieën en bedrijven. Het systeem biedt aanpasbare functies en workflows, waardoor bedrijven de software kunnen aanpassen aan hun specifieke eisen. Deze flexibiliteit heeft grote merken uit verschillende sectoren aangetrokken, waaronder die uit e-commerce, productie en logistiek, die de waarde van Corenio voor hun activiteiten hebben erkend."Heeft Corenio in de korte tijd dat het actief is al een reputatie opgebouwd?
Nermat: "Door haar toewijding aan klanttevredenheid en voortdurende verbetering heeft Corenio een reputatie opgebouwd van uitstekende ondersteuning en regelmatige software-updates. Het team achter Corenio luistert actief naar feedback van klanten en implementeert verbeteringen om ervoor te zorgen dat de software geavanceerd blijft en blijft voldoen aan de veranderende eisen van de sector.

Ik ben van mening dat de opkomst van Corenio binnen slechts zes maanden een bewijs is van de effectiviteit en de tastbare voordelen voor bedrijven. De integratiemogelijkheden, de datagestuurde aanpak, het aanpassingsvermogen aan de sector en de klantgerichte focus hebben ervoor gezorgd dat Corenio de voorkeur geniet van grote merken die op zoek zijn naar operationele efficiëntie en groei."

In een vervolgartikel geven we een overzicht van de kernmodules van Corenio in eenvoudige taal en waarom die volgens Nemat onmisbaar zijn voor bedrijven.

Meer informatie:
Corenio
Floralaan 20
5928 RB Venlo
+31850201899
info@corenio.com
www.corenio.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.