Dutch Brands Company gaat uitbreiden

Dutch Brands Company, een jong en snelgroeiend bedrijf dat diverse vooraanstaande labels voert, waaronder MONDiART, Home Couture Shop en Artmuze, gaat uitbreiden.

Bij Dutch Brands Company geloven ze in het creëren van spraakmakende collecties door samen te werken met getalenteerde kunstenaars en designers. Door de samenwerking met het MONDILAB heeft dit geleid tot unieke en inspirerende ontwerpen. Zij streven ernaar om relaties telkens weer te verrassen met hoogwaardige producten die zowel stijlvol als uniek zijn.

Het team is aan het zoeken naar een fantastisch leuke collega die gepassioneerd, gedreven en klantgericht is met oog voor detail en een talent om anderen te inspireren.

"Het doel is om de wereld van wand- en vloerdecoratie naar een hoger niveau te tillen en verwachtingen van relaties te overtreffen en hen een ervaring bieden die ze nooit zullen vergeten", laat Twan Schraven weten.

Meer informatie:
MONDiART a Dutch Brands Company
www.mondiart.com

MONDiLAB
www.mondilab.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.