'Gedetailleerde lagen van bladeren en ranken tuimelen omlaag'

Met het fotobehang van Graham & Brown creëer je muurschilderingen op maat. Het Enchanted Vale fotobehang is ontworpen door kunstenares Clarissa Hulse. Dit ontwerp in de kleur Emerald bevat gedetailleerde lagen van bladeren en ranken die omlaag tuimelen onder een oplichtende hemel met ombré-effect. Dankzij de botanische details wordt dit het middelpunt van elke kamer.

Met de gebruiksvriendelijke tool op de website kunnen de behangontwerpen eenvoudig op maat worden gepersonaliseerd, waardoor ze met weinig afval kunnen worden verwerkt. Tevens wordt het fotobehang milieuvriendelijk geproduceerd met hernieuwbare energie, er wordt gebruik gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen.

Er is keuze uit diverse papiersoorten. De selectie bestaat uit eersteklas papierafwerkingen, van 'Premium Fabric Effect' een geweven en getextureerde afwerking die perfect is om bestaande muurimperfecties te maskeren, tot 'Mica Fibrous' een luxueuze glans die glinstert in het licht. Enchanted Vale Emerald heeft, vier bijpassende verftinten: Glasshouse, Daintree, Spellbound en Pixie.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.