'Meer daglicht in huis met Select Windows Kozijnen'

Select Windows zet trends op een rij

Zonlicht zorgt voor een beter humeur, daar zijn artsen en psychologen het over eens. Tijd dus om optimaal van het jaargetijde te profiteren en het lente- en zomerlicht binnen te laten stromen. Met een grote raampartij, een lichtkoepel of een dakkapel bijvoorbeeld.

Door middel van de slimme oplossingen van Select Windows kun je op grootschalige wijze natuurlijk licht integreren. En dat is niet eens zoveel werk. Select Windows plaatst een schuifpui of dakkapel bijvoorbeeld binnen één dag. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.Dakkapel, schuifpui of vouwwand
Een dakkapel laat extra zonnestralen binnen op zolder, maar brengt ook ruimte: dubbel plezier dus. De installatie van een schuifpui, aluminium vouwwand of openslaande deuren zorgt ook voor veel licht en kan de woning bovendien in waarde doen stijgen. Of plaats glas in een dichte voordeur, binnendeur of achterdeur. Kunststof is daarbij altijd een slimme keuze: onderhoudsarm, inbraak werend en uitstekend isolerend. Zo heb je 's winters een tochtvrije woning en blijft de hitte in de zomer buiten.

Op stijlgebied hoef je geen concessies te doen als je kiest voor kunststof kozijnen. De ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien van Select Windows worden op maat gemaakt in een Nederlandse fabriek. Je kunt kiezen uit verschillende profielen, waardoor de stijl altijd past bij het huis en de producten zijn leverbaar in 150 verschillende kleuren en structuren.

Kleine aanpassing, groots effect
Maar ook met slimmigheden op kleinere schaal bereik je een groots effect. Kies bijvoorbeeld voor lichte muurkleuren en hoogglans kozijnen, waardoor het daglicht beter weerkaatst. Een spiegel of glimmend accessoire op een strategische plek versterkt het effect. Staan er veel meubels en accessoires in huis? Vooral grote objecten zorgen voor schaduw en dat breekt het o zo gewenste licht. Dat zorgt voor meer ruimte en dus meer lichtinval. "Let er ook op dat je de vensterbank leeg houdt en geen grote meubels voor een raam of schuifpui zet. En last but not least: kies meubels op pootjes, zodat het licht er mooi onderdoor kan vallen."

Meer weten over Select Windows?
Woonconsumenten die op zoek zijn naar een lichte woonomgeving, kunnen zich oriënteren op de mogelijkheden in één van de Select Windows Showrooms verspreid over het land. De adviseurs weten alles over het optimaliseren van je wooncomfort.

Meer informatie:
Select Windows
De Compagnie 7
1689 AG Zwaag
088 97 22 400
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.