Meubelzaak, twee slaapwinkels en vloerenbedrijf

Vier Nederlandse interieurbedrijven vallen om

Vanaf mei 2022 lag het aantal faillissementen onafgebroken hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Ook in de interieurbranche vallen klappen. Zo zijn er vandaag, woensdag 14 juni, zelfs vier bedrijven uit de sector failliet verklaard: Rofra Meubelen Zwolle, Topslapen Elst, Pouwels Slaapcomfort en Parket-fabriek.nl.

Rofra Meubelen Zwolle
Na de vestigingen in Amsterdam, Heerlen, Gouda en Venlo, weet ook Rofra Meubelen Zwolle het hoofd niet boven water te houden. Als curator is Rob Klein aangesteld. Rofra Home heeft een eigen meubelatelier in Tubbergen waar meubelmakers dagelijks bezig zijn met het creëren van een collectie tafels, kasten, dressoirs en kleinmeubelen.Topslapen Elst / Pouwels Slaapcomfort Arnhem
Ook de BV's Topslapen Elst en Pouwels Slaapcomfort Arnhem zijn vandaag in staat van faillissement verklaard. De firma Pouwels Slaapcomfort, handelend onder de naam Topslapen.nl. Als curator is Carla Nijhuis aangesteld. De slaapspecialist is al sinds 1989 actief op de markt. Consumenten konden hier terecht voor onder andere matrassen, bedden, dekbedden en een uitgebreide collectie in bed en badtextiel.Parket-fabriek.nl
Tenslotte komt ook Parket-fabriek.nl uit Boxtel de financiële problemen niet te boven. Vandaar dat de rechtbank 's-Hertogenbosch de firma failliet heeft verklaard. Jeannette Roefs is aangesteld als curator. Het vloerenbedrijf fabriceert haar eigen vloeren en beschikt over een showroom.

Meer informatie:
Rofra Meubelen Zwolle
Grote Voort 104
8041 BH Zwolle
www.rofrahome.nl

Topslapen Elst
Dorpsstraat 40
6661 EL Elst
www.topslapen.nl

Topslapen Arnhem | Pouwels Slaapcomfort Arnhem
Nieuwstraat 4
6811 HW Arnhem
www.topslapen.nl

Parket-fabriek.nl
Schouwrooij 15
5281 RE Boxtel
www.parket-fabriek.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.