Lezing bij de Leolux winkel op Ekkersrijt

Inspirerende avond met designer Roderick Vos

Donjon en Pode, een merk van de Nederlandse designfabrikant Leolux, kondigen een boeiend evenement aan op donderdag 22 juni. Tijdens deze avond zal Roderick Vos, artdirector van Pode, een inspirerende lezing geven bij de Leolux winkel op Ekkersrijt. Met zijn unieke inzichten over design en creativiteit, deelt Roderick Vos zijn visie als bewaker van het DNA van Pode, het moderne Nederlandse meubelmerk dat bekend staat om zijn kleurrijke en eigentijdse ontwerpen.

Met een indrukwekkende staat van dienst in de designwereld, staat Roderick Vos (foto) bekend om zijn grensverleggende benadering van design en het combineren van traditionele ambachtelijke technieken met eigentijdse ontwerpen. Het ontwerpen zit verweven door de hele familie Vos. Naast zijn vader en broer staat ook zijn vrouw, Claire Vos voor ontwerpen bij gerenommeerde merken; de familie Vos heeft ontworpen en ontwerpt voor o.a. Gelderland, Design On Stock, Moooi, Fatboy, Linteloo en natuurlijk al jaren voor Pode en Leolux.

Naast het inspirerende verhaal van Roderick Vos, krijgt u ook de gelegenheid om de volledige collectie van Pode te ontdekken, die sinds kort te bewonderen is in de Leolux winkel van de Donjon op Ekkersrijt. Tevens presenteren we graag als eerste in Nederland de nieuwe ’23/’24 Leolux en Pode collecties die onlangs in Milaan zijn gelanceerd.

Pode, het meubelmerk dat nauw verwant is aan Leolux, wordt niet alleen ontworpen, maar ook vervaardigd en verkocht door de vakmensen van Leolux. Op deze avond zullen zij u graag meenemen naar de inspirerende wereld van meubeldesign en u laten zien wat de kracht van een goed ontwerp kan zijn.

In de eerste en enige Leolux winkel in de wereld verwelkomen Leolux en De Donjon - Prijt Meubelen sinds 1917 - u graag voor dit exclusieve evenement met Roderick Vos en hopen u zo te inspireren met de creatieve visie van Pode.

Het event vindt plaats op 22 juni 2023 in de Leolux Select Store by Donjon, gelegen op Meubelplein Ekkersrijt 4040. Voor meer informatie over het event en gratis toegang, kunt u terecht op de website: www.donjon.nl/event


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.