Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Producent van dekbedden, kussens, matrassen en overig beddengoed failliet

Meer dan 30 jaar lang konden mensen vertrouwen op de dekbedden, kussens, matrassen en overig beddengoed van het textielbedrijf uit Almelo. Echter lijkt het verhaal van de Twentse textielproducent als een nachtkaars uit te gaan, nadat de rechtbank in Almelo de onderneming in staat van faillissement heeft verklaard. Hubert Te Woerd is aangesteld als curator.

Na het omvallen van Senza Matrassen en Droomidee.nl is dit al het derde faillissement binnen drie weken in de Nederlandse slaapbranche.Het gaat in deze om de firma Hulleman Textiel BV. Het bedrijf beheerst de totale productielijn. Van grondstof tot eindproduct en van schets tot ontwerp. Ze hebben alles in eigen hand. De producten worden vervaardigd in het eigen atelier. Moderne, computergestuurde machines maken het mogelijk de diverse producten in de gewenste stoffen en stikproducten te leveren. In De confectie-afdeling worden de halffabrikanten verder afgewerkt tot eindproduct.

Consumentenwebsite
Tevens beschikt Hulleman over een consumentenwebsite. Op Dekbedzonderovertrek.nl verkoopt het bedrijf een hoesloos dekbed, dat al jaren verkocht werd aan instellingen en ziekenhuizen. Zo kwamen deze producten van Hulleman ook terecht bij particuliere klanten. "Zij zagen bijvoorbeeld het label met onze naam aan het dekbed, of kwamen via de wasserij bij ons terecht. Om deze klanten beter te kunnen bedienen hebben wij, voor de particuliere markt, deze webshop gemaakt", valt te lezen op de website.

Ondanks het faillissement zijn klanten zeer te spreken over Dekbedzonderovertrek.nl. Dus daar ligt het niet aan. Via webwinkelKeur krijgt de onlinewinkel 611 reviews, met een gemiddelde van 9,1. Ook bij TrustPilot scoort de webshop uitstekend met 4,4 van de 5 sterren.

Meer informatie:
Hulleman Textiel B.V.
Bedrijvenpark Twente 322D
7602 KL Almelo
www.hullemantextiel.nl

Dekbedzonderovertrek.nl
www.dekbedzonderovertrek.nl