Ledenvergadering BVP in teken van duurzaamheidsprojecten

Dinsdag 6 juni was de Branchevereniging Projectinrichting (BVP) voor hun ledenvergadering te gast bij de firma Interface te Scherpenzeel. Na het welkomstwoord door voorzitter Steendam heeft Janneke Leenaars, de Sustainability Manager van Interface uitleg gegeven van al hun duurzaamheidsprojecten en over de doelstellingen op de wat langere termijn.


Jolanda van der Spiegel (links), bestuurder van de BVP en eigenaar van The Collections (gordijnstoffen). Zij is sterk betrokken bij Vitaal Bedrijf en Impactvol Leiderschap, twee onderwerpen waar de BVP na de vakanties aandacht op richt.

Aansluitend heeft Kim Besselsens van Vinylrecycling by Bess Trade een presentatie gegeven over hun vooruitstrevende visie en werkzaamheden op het gebied van recycling van vinyl en PVC. Hierbij werd de nadruk gelegd op het inzamelen van al gebruikt PVC uit projecten. Er zijn proeven op gang gekomen om na te gaan of het mogelijk is dit 'verontreinigde' PVC te recyclen. De vooruitzichten zijn gematigd positief. Lieuwe Steendam zei namens de vele aanwezige leden Interface hartelijk dank voor de gastvrijheid en het heerlijk buffet.


Janneke Leenaars van Interface, een bevlogen expert op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie:
Branchevereniging Projectinrichting (BVP)
Adama van Scheltemaplein 45
2624 PG Delft
06 5133 2171
info@bvprojectinrichting.nl
www.bvprojectinrichting.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.