Fotoreportage Nederlandse en Belgische standhouders imm cologne Spring Edition

Na een pauze van twee jaar stond de imm cologne van 4 t/m 7 juni weer op de planning. Het was een bijzondere editie, gezien de periode van het jaar dat de beurs gehouden werd. Van oudsher wordt de meubelbeurs namelijk in januari gehouden. Toch trokken 21 Nederlandse en 3 Belgische bedrijven richting Keulen. In totaal namen er 737 exposanten uit 33 verschillende landen deel aan het event.


Bekijk hier de gehele fotoreportage van imm cologne 2023.

Algemene tendens
Alle ogen waren deze week gericht op imm cologne. Want de vraag was: hoe gaat deze editie verlopen? Vrijwel alle deelnemers uit Nederland en België gaven aan dat ze van te voren geen idee hadden wat ze konden verwachten. Wel was er ingecalculeerd dat deze voorjaarseditie anders zou verlopen dan dat ze gewend zijn in januari.

Na een rondgang bij verschillende exposanten geeft het overgrote deel aan tevreden te zijn. Vooral bij leveranciers van meubilair als stoelen, banken en kasten is de algemene tendens positiever dan ze zelf gedacht hadden. "Met name op maandag en dinsdag hebben we steeds aanloop van bezoekers gehad."Reacties exposanten
Eén van de positievelingen is Johan Venekamp, salesmanager Nederland bij Leolux. "Ik ben echt verrast door de opkomst. De stand is wat kleiner dan mensen misschien gewend zijn van ons, maar we hebben toch weer onze collecties kunnen tonen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar sta hier echt weer te genieten."

Vincent Govaert van Durlet sluit zich hierbij aan. "Ik was van te voren zeer benieuwd naar deze voorjaarseditie. Gedurende de dagen heb ik ook delegaties van grote winkelketens uit Nederland, België en Duitsland rond zien lopen. Zelf denk ik dat het goed is dat de beurs van zondag t/m woensdag gehouden werd. We kijken in elk geval terug op een goede beurs."

Het viel Andre Mulder op dat de gangpaden wat breder waren dan 'normaal gesproken', maar dat pakte voor zijn bedrijf Sturdy-Legs niet slecht uit. "De hal oogt zo wat ruimer, waardoor onze stand mooi naar voren komt. Acht jaar geleden namen we voor het laatst deel aan de beurs. We hadden dus genoeg te presenteren aan het publiek. Dan is het leuk dat de reacties erg enthousiast zijn."Bekijk hier de fotoreportage van de imm cologne Spring Edition.

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.