Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairmerk Bocchi komt naar Nederland

Het sanitairmerk Bocchi komt naar Nederland. De producten van de Turkse sanitairspecialist met Italiaanse roots komen via Installtrendz uit Venlo naar ons land. Hans Bierstekers gaat het badkamermerk in de Benelux vertegenwoordigen. Op de afgelopen ISH presenteerde het merk zich uitgebreid aan de Europese markt.



Bocchi werd in 1950 in Italië opgericht en heeft vandaag de dag haar hoofdvestiging in Turkije. Het bedrijf Sanikey, een van de grotere Turkse keramiekproducenten, is sinds 2009 de eigenaar van het merk. Het bedrijf is actief in 73 landen en heeft dochterondernemingen in de VS, Engeland, Italië en Turkije.

Bocchi heeft een breed badkamerassortiment, maar mikt voor de Europese markt vooral op het keramiek in moderne designs en kleuren, zoals wastafels, waskommen en toiletten. Op de ISH liet het merk vooral een breed spectrum aan kleuren zien: voor het keramiek zijn er nu meer dan 20 variaties. Ook weet de fabrikant dun keramiek te produceren, en heeft het ook een speciale hygiënische glazuurlaag in huis, twee andere trends in badkamerland.

Meer informatie:
Bocchi
www.bocchibagno.com

Publicatiedatum: