Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Bed faciliteert webinar met Dr. Slaap

Op 13 juni aanstaande houdt Beter Bed in samenwerking met ‘Dr. Slaap’, Merijn van de Laar, een gratis webinar voor iedereen die graag zijn of haar slaap wil verbeteren. Wie een nachtje slecht slaapt, merkt de volgende dag gelijk het verschil, qua humeur en scherpte. Slecht slapen is bovendien van invloed op de gezondheid. Maar liefst één op de vijf Nederlanders kampt met een vorm van slaapgebrek. Dit webinar is voor velen een uitgelezen kans om dit direct te veranderen.



Het gratis webinar op 13 juni om 20.00 uur geeft meer inzicht in alle factoren die de kwaliteit van slaap beïnvloeden. Het webinar is gericht op bewustwording van de gevolgen van slecht slapen en motiveert kijkers om de slaapkwaliteit te verbeteren voor een gezonder, energieker en gelukkiger leven. Deelnemers leren hoe ze deze stappen direct in praktijk kunnen brengen.

Dr. Slaap, Merijn van de Laar legt uit: “Alles over beter slapen komt aan bod. Wanneer slaap je nu beter? En wat gebeurt er als je nachtrust niet meer gezond is? En vooral wát moet je dan doen? Denk aan onderwerpen als:

- Ik heb moeite met in slaap vallen.
- Ik voel me overdag vermoeid.
- Hoeveel slaap heb ik nodig?
- Hoe kan ik beter slapen ondanks stress of angst?
- Hoe zorg ik voor de beste slaapomgeving?
- Hoe beïnvloedt slecht slapen mijn gezondheid?
…en nog véél meer.

Ook is er ruimte om vragen te stellen over persoonlijke slaapkwesties.

Nieuwe stap in missie 'Beter slapen, beter leven'
Beter Bed gelooft én belooft dat iedereen beter kan slapen. De slaapspecialist werkt dagelijks hard aan haar missie: Beter slapen, beter leven en is in lijn met het manifest dat in september 2022 is opgesteld. Eén van de manieren om deze missie te vervullen is samenwerken met experts op het gebied van slaap.

“Wij begrijpen als geen ander dat goed slapen niet alleen afhankelijk is van het juiste bed, matras of beddengoed. Met diverse initiatieven, waaronder het webinar met Dr. Slaap, helpen we Nederland en België hun slaap te verbeteren. Blijkbaar is er enorme behoefte aan, want de aanmeldingen stromen binnen”, zegt Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing & Customer Experience bij Beter Bed.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: