Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe limited edition collectie tussen kunstenaars en Kave Home

Kave Home werkt voor de nieuwe limited edition collectie samen met de kunstenaars Pils Ferrer, Medina Òscar en Bea Aiguabella. Ze hebben kunstwerken in beperkte oplage gemaakt om naar eigen zeggen een huis uniek en eigen te maken.



Pils Ferrer
Pils Ferrer heeft de Pielago-reproductie gemaakt, geïnspireerd op de stad Cadaqués, waarmee het mediterrane karakter van het merk wordt geëerd. Warme kleuren zoals oranje en rood spelen de hoofdrol en contrasteren met het blauw van de boten en het wit van de huizen om een perfecte balans te creëren. Haar werk weerspiegelt fascinerende composities die tot de verbeelding spreken, altijd met een focus op schoonheid en vrouwelijkheid.

Medina Òscar
Paula wordt gekenmerkt door verzadigde kleuren die met elkaar contrasteren en haar een moderne touch geven. Deze reproductie bestaat uit een samenstelling van de meest iconische meubelstukken van het merk, waaronder de Doriane-stoel, gemaakt van massief eikenhout, en de Jeanette-tafel, gemaakt van massief teakhout. De twee meubels hebben een natuurlijke afwerking die opnieuw verwijst naar het mediterrane karakter van Kave Home.

Bea Aiguabella
Tsuki, geïnspireerd op de Middellandse Zee, is samengesteld uit twee tinten blauw, een diepere als basis en een lichtere die eruit springt. Deze reproductie is een interpretatie van de golven van de zee en hun schitteringen. Bea Aiguabella is een kunstenares die gespecialiseerd is in abstract expressionisme.

Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.com

Publicatiedatum: