Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tip van Luxaflex bij hooikoorts: horren in huis

Het hooikoortsseizoen heeft zijn piek bereikt! Er zijn verschillende tips om de klachten van hooikoorts te verlichten. Heb je ook weleens gedacht aan het plaatsen van horren? Luxaflex, specialist op het gebied van raambekleding, geeft tips hoe je je huis pollenvrij houdt.



Niet alleen insecten-, maar ook pollenwerend
"Het belangrijkste doel van een hor is het buitenhouden van insecten, zodat je binnen ongestoord geniet van de frisse lucht. Maar wist je dat horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor Poll-tex gaas van Luxaflex wordt 90 procent van alle pollen uit de lucht gefilterd. Ideaal voor mensen met hooikoorts.

Poll-tex is een speciaal gepatenteerd pollengaas. Dit anti-pollengaas houdt 100% van de graspollen tegen en werkt voor 97% tegen ambrosia, berken en brandnetels en alle brandhaartjes van de eikenprocessierups. Poll-tex is als enige horrengaas medisch gecertificeerd door European Centre for Allergy Research Foundation (E.C.A.R.F.).

Rolhor voor de slaapkamer
Weet je niet wat voor soort hor geschikt is voor jouw huis? Het hangt allemaal af van de ruimte. Voor de slaapkamer is bijvoorbeeld een rolhor ideaal, die vastzit aan je raamkozijn. Deze kun je in iedere gewenste stand zetten én is de perfecte oplossing voor ramen die moeilijk te bereiken zijn, zoals een dakraam en een draai-kiepraam. Met het eigentijdse design past de rolhor bij elke woonstijl en is daarnaast geluidsarm te bedienen.

Hordeuren voor elke tuin of elk balkon
Heb je een schuifpui in huis? Een plissé hordeur is de perfecte oplossing. Van houten tot aluminium kozijnen: de hordeuren van Luxaflex zijn veelzijdig en kunnen zelfs op grote deurpartijen geïnstalleerd worden. Deze hordeuren worden speciaal op maat gemaakt, waardoor ze in veel soorten deuren toepasbaar zijn, waaronder je schuifpui. Je kunt deze hor net als je schuifpui openschuiven. Heb je huisdieren? Kies dan voor een hor met extra dik gaas dat bestand is tegen scherpe nagels", besluit Luxaflex.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: