Vernieuwd gemotoriseerd roedesysteem Forest

Het vernieuwde MRS roedesysteem van Forest Group is er. De herontworpen MRS zet de nieuwe standaard voor elegante gemotoriseerde roedesystemen. De motorpoelie en retourpoelie zorgen er voor dat de gordijnmotor volledig onzichtbaar is en de gordijnen prachtig uitgelijnd zijn en perfectie bereiken.

Door de plaatsing van een nieuwe motorpoelie recht achter het gordijn valt de Shuttle® motor niet meer in een gordijnplooi. De Shuttle® motor blijft daardoor helemaal verborgen. De engineers van Forest hebben daarnaast het ontwerp van de retourpoelie geoptimaliseerd. De nieuwe retourpoelie is voorzien van een inschuifvlak waardoor de gordijnplooi nu tot het einde van de poelie gelijkmatig doorloopt. Aan beide uiteinden valt de plooi strak tegen de muur en daardoor is de MRS® nu ook uitermate geschikt om in de dag te plaatsen.

Last but not least zijn zowel de motorpoelie als de retourpoelie omkeerbaar ontworpen, zodat ze zowel links- als rechtszijdig kunnen worden gebruikt, waardoor onnodige voorraad verleden tijd is.

Het nieuwe MRS®-systeem is geschikt voor zowel wave als standaard plooi en is nu verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit-PC, Antraciet-PC, RVS-PC, Taupe-PC en Antiek-PC. Binnenkort zijn ook de kleuren Goud en RVS-AN beschikbaar.

Meer informatie:
Forest Group
www.forestgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.