Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HS Potterie viert 40-jarig bestaan

Deze en volgende week vieren ze bij HS Potterie het 40-jarige jubileum "Onze deuren staan wagenwijd open tijdens ons open huis", aldus directeur Jorn Slöetjes. "Tegelijkertijd presenteren wij onze nieuwe Najaarscollectie 2023."

HS Potterie BV is een internationaal opererend bedrijf dat gericht is op de verkoop aan tuincentra, bloemisterijen en de home-deco markt. Haar afnemers bevinden zich vooral in Nederland, België en Duitsland.



Midden in de crisis (1 mei, 1983)
Op 1 mei 1983, midden in de crisis, werd HS Potterie opgericht. Begonnen als lijnrijder voor de tuincentra en bloemisterij leverden ze een breed assortiment artikelen. Vanuit een klein magazijnpand aan de Patrimoniumstraat in Aalten vonden de eerste artikelen hun weg naar de klanten.

De eerste verhuizing (1 juni 1985)
Na 2 jaar werd er een pand aan de Stationsstraat aangekocht, verbouwd en vanuit daar werd de exploitatie voortgezet. Het bedrijf aan huis. Efficiënt en gericht op de toekomst. Een kleine showroom. Een breder assortiment. Met enthousiasme en passie bouwden ze aan de toekomst.



Groei
De jaren vlogen voorbij. De inspanning beloond. De omzet groeide. Het assortiment werd beperkt tot alleen binnen potterie. Zo konden ze zich specialiseren. Werken aan een gebalanceerde en herkenbare collectie. Dit alles niet zonder succes...

Het magazijnpand werd te klein. Er moest ruimte ingehuurd worden. Het werkte maar was verre van ideaal. Een volgende verhuizing kon niet uitblijven...

Alles bij elkaar (1 januari 2009)
En die verhuizing kwam er. In fases. Eerst het magazijn deel. Gelijkvloers laden en lossen. Magazijnstellingen waarmee we de hoogte in konden…. Het was een hele vooruitgang. De verhuizing van het kantoor en de realisering van de huidige showroom volgden al spoedig. Alle disciplines bij elkaar. Het was de volgende stap naar daar waar ze nu zijn.



Het voortzetten van een levenswerk (1 januari 2017)
Na 34 jaar bouwen was het de tijd het stokje door te geven aan de volgende generatie. Henk en Anja dragen de onderneming over aan Jorn en Elmer. Trots en dankbaar voor dat wat er is bereikt gaan zij de uitdaging aan om dat levenswerk voort te zetten. De passie en creativiteit in de genen meegekregen vormen de basis voor de toekomst.

Aanmelden voor de huisshow kan via deze link.

Meer informatie:
HS Potterie
Eerste Broekdijk 108 A
7122 LD Aalten
+31 543 - 47 21 83
www.hspotterie.nl

Publicatiedatum: