Phil, de nieuwe buitenkeuken

Ethimo presenteert zijn eerste project gelinkt aan de wereld van keukens

De modus operandi van Ethimo is altijd gekenmerkt geweest door het creëren van steeds completere, comfortabele buitenruimtes die trends zetten voor kwalitatief buitenleven, in perfecte harmonie met de natuur en in lijn met nieuwe levensstijlen. Dit is de creatieve geest achter Phil, een keuken met een slimme 'poise' die de kunst van het buiten koken vereenvoudigt.

Phil, de designuitdaging van Ethimo en Gordon Guillaumier, geeft vorm aan een nieuw element, met een onconventioneel design dat dankzij de speciale 'nomadische' configuratie de nadruk legt op het concept van buiten entertainen, niet alleen het verhaal vertelt van een originele manier om buitenomgevingen te personaliseren, maar ook van genieten van eigentijds koken op een creatieve, ontspannen manier.

Met zijn elegante en toch informele look is Phil het resultaat van een zorgvuldige reflectie op het buitenleven: of het nu gaat om een portiek, patio, terras, zwembad of stadsbalkon, dit ongewone element maakt elke omgeving, hoe klein ook, gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat de keukenruimte eenvoudig, functioneel en snel kan worden beheerd. Dankzij zijn afmetingen en technische kenmerken perst Phil alle belangrijke keukenactiviteiten in een kleine ergonomische ruimte en zorgt zo voor maximale functionaliteit. Zijn constructieve evenwicht, zoals stabiliteit en stevigheid, wordt benadrukt door zijn 'zachte' onconventionele ontwerp.

Phil is 95 cm hoog en heeft een diameter van 75 cm. Hij bestaat uit één cilindervormige basis van metaal in de kleuren Olive Green en Sepia Black. Met verfijnde teakhouten details is hij verkrijgbaar in drie mogelijke configuraties: met spoelbak, inductiekookplaat en barbecue. Deze 'ronde eilanden' kunnen naast elkaar bestaan met hun verschillende functies, zodat er circulaire beweging en activiteiten ontstaan, of ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt.

De spoelbak, compleet met een handig werkblad in teak, is uitgerust met vaste poten, terwijl de twee kookopties kabels hebben en ook verkrijgbaar zijn op wielen, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar waar ze nodig zijn, wat het dynamische veelzijdige karakter van dit project benadrukt.

Met Phil zorgen Ethimo en Gordon Guillaumier voor een nieuwe keukenervaring door een concept te creëren dat de perfecte balans is tussen vrijheid en formaliteit, dat zich kan aanpassen aan omgevingen van verschillende grootte en gebruik en de natuurlijke keuze is voor het voltooien van openluchtruimtes.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.