Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Twee sessies op dinsdag 13 juni, om 10.30 of 15.00 uur

Inspirerende Eurocol-webinar surface finishing

Forbo Eurocol is naar eigen zeggen marktleider in lijmtechniek voor tegels en vloerbedekking, maar biedt daarnaast ook een aantrekkelijk assortiment surface finishing-producten. Speciaal voor (interieur)architecten en stylisten organiseert het bedrijf uit Wormerveer op 13 juni aanstaande een webinar om je te inspireren en informeren. Meekijken en meepraten? Inschrijven kan nog steeds! Je kunt kiezen uit twee sessies: 10.30 of 15.00 uur.

Bij deze surface finishing-webinar gaat het vooral om de esthetiek en uitstraling van de Eurocol-producten. Hierbij komen niet alleen de vele ontwerpmogelijkheden aan bod, maar ook de manieren waarop je de surface finishing-producten fraai kunt combineren. Tussen de surface finishing-producten onderling, maar ook in combinatie met andere vloer-, wand- en meubelafwerkingen.

Duurzaamheid
Tijdens de webinar maak je - al dan niet hernieuwd - kennis met de Eurocol-producten BetonDesign, WallDesign, LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign. Ze brengen je ongetwijfeld op nieuwe ideeën die je in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. In de webinar gaat het ook over duurzaamheid. Het vernieuwde LiquidDesign bestaat bijvoorbeeld uit diverse natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen zoals kurk en castorolie. Interessant in een markt waarin opdrachtgevers steeds vaker eisen stellen wat betreft duurzaamheid voor hun projecten.

Nieuwsgierig?
Forbo Eurocol nodigt je van harte uit om nieuwe inspiratie op te komen doen en met vakgenoten interactief van gedachten te wisselen. Via de chatfunctie kun je tijdens de webinar live vragen stellen en mocht de tijd hiervoor tijdens de webinar ontoereikend zijn, dan ontvang je het antwoord achteraf per e-mail.

Zo schrijf je je in:
Je meldt je eenvoudig aan via deze link, met keuze voor de ochtend- of middagsessie. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail die je kunt koppelen aan je digitale agenda. Hierin staat tevens de link die op 13 juni direct toegang biedt tot de webinar surface finishing-producten.

Vooraf alvast een vraag stellen? Dit kan direct op de inschrijfpagina of via: webinar.eurocol@forbo.com

Publicatiedatum: