Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Woonindustrie blij met komst nieuwe merken

Op 10, 11, 12 en 13 september staan de Najaarsvakdagen bij
De Woonindustrie, hét business event voor de interieurbranche, weer op het programma. De Woonindustrie biedt als B2B inkoopplatform, een totaalaanbod op gebied van interieur om vakgenoten met elkaar te verbinden. Ruim 150 showrooms en experience centers, zijn met meer dan 200 toonaangevende merken het decor voor inspiratie, creativiteit, trends en toekomst.

"We zijn trots om de hernieuwde samenwerking met Recor Group aan te kondigen. Met merken zoals Recor, Sofabed en Recor Bedding brengen ze een indrukwekkende collectie van meubels en bedden naar De Woonindustrie.

Verder verwelkomen we met veel enthousiasme de firma Royal Vriesco met hun stijlvolle en kwalitatieve gordijnen van het merk A House of Happiness.

Ook zijn er een aantal 'oude' bekenden die terugkeren in De Woonindustrie. Zo gaan Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi, hun collecties opnieuw presenteren op de afdeling Woonaccessoires. Dit betekent een nog breder scala aan prachtige producten en trends op het gebied van woonaccessoires. Mooie toevoegingen aan de diversiteit in ons bruisende centrum!

Daarnaast zijn we blij dat meubelmerken EM Living en Maxfurn hun samenwerking met De Woonindustrie hebben verlengd", stelt de directie van De Woonindustrie.

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: