Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis toegang tot vakbeurs Maison&Objet

Houd 7 - 11 september 2023 vrij, want Maison&Objet Paris staat op de agenda. Wonen360 biedt professionals op het gebied van interieur & design gratis toegang. Normaal betaal je voor een kaart 80 euro, maar als je bij het bestellen van je tickets de code WONENS23 invult, kun je gratis naar binnen. Maar let op: OP = OP!

Well-being & beauty
Maison&Objet presenteert in september een gloednieuwe beursruimte die zich volledig richt op household well-being, een belangrijke maatschappelijke trend. Exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten met als gemeenschappelijk doel: het verbeteren van ons dagelijks welzijn. De Well-being & Beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul.

Future On Stage
Maison&Objet introduceert Future On Stage, een innovatieve lancering om jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle te ondersteunen. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, zullen tijdens de volgende Maison&Objet-beurs in de schijnwerpers staan. Voor meer info en gratis aanmelden klik je op deze link.

Paris Design Week 7 – 16 september
Duik in de bruisende sfeer van Paris Design Week, een 10-daags randevenement met nieuwe conceptstores, etalages, vernissages, winkels die de moeite waard zijn, ontmoetingen met ontwerpers en feestelijke evenementen...Bekijk het volledige programma via deze link.

Je reis & verblijf in Parijs
Reis snel en gemakkelijk naar Parijs met Air France/KLM of de Thalys. Boek je verblijf eenvoudig via booking.com. Koop het juiste kaartje voor de metrohalte Paris - Parc des Expositions om boetes te vermijden, vanwege de aanwezige controleurs bij de uitgangspoortjes van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op www.maison-objet.com

Vragen? Bel of mail de Nederlandse partner van de Maison&Objet: T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

Publicatiedatum: