Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Remco en Chantal van der Aar zijn ook eigenaar van Vonk & Vloer in Amstelveen en van Aanhuis.nl Heemstede

Aanhuis.nl Santpoort De Zwart opent de deuren

Op zaterdag 10 juni opent Aanhuis.nl Santpoort De Zwart de deuren voor regiobewoners die willen kennismaken met dit woninginrichtingconcept, bekend van het tv-programma vtwonen, Weer verliefd op je huis. De nieuwe eigenaren Remco en Chantal van der Aar, die Woninginrichting De Zwart begin dit jaar overnamen, staan al in de startblokken.



"We zijn twee maanden bezig geweest om het bedrijf en de winkel aan de Narcissenstraat te vernieuwen naar het concept van Aanhuis.nl, dat complete woninginrichting aanbiedt. Hiermee kunnen we het huis van onze klanten van onder tot boven aankleden. Ook regelen wij de uitvoering door vakmensen, plus de planning."

Van raamdecoratie tot traprenovatie
Aanhuis.nl Santpoort De Zwart levert natuurlijk de kerninrichting voor nieuwe en bestaande woningen, zoals vloeren, gordijnen, zonwering, horren en raamdecoratie. Daarbovenop heeft het concept veel meer mogelijkheden, zoals vloerverwarming en maatwerkkasten in het hele huis. Santpoort De Zwart is door Aanhuis.nl ook gekozen als een van vijf filialen die een exclusieve, strakke vorm van traprenovatie aanbieden. "En voor klanten die behoefte hebben aan kleur- en interieuradvies, hebben we woningstylisten in dienst. Zij kunnen ook moodboards en 3D-animaties maken."

Ervaren woninginrichters
Remco kreeg het vak van woningstoffeerder met de paplepel ingegoten. Via haar man heeft Chantal de fijne kneepjes van het woninginrichtingsvak ook geleerd. Beiden werken graag samen met interieurarchitecten. Naast de splinternieuwe winkel in Santpoort is het echtpaar ook eigenaar van Vonk & Vloer in Amstelveen en van Aanhuis.nl Heemstede. Die laatste vestiging wordt later nog grondig verbouwd.

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum: