Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Festival Interieur

Extra korting voor lezers van Wonen360: twee festivaltickets voor de prijs van één

BNS Crisp neemt jou en je ‘plus one’ mee op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, nieuwe woonvormen, designers, ondernemerschap 2.0 en kunst. Kom naar Festival Interieur, hét festival voor interieurprofessionals waar de creativiteit vanaf spat en waar inspiratie en ontmoeten centraal staan. Boek nu je ticket en neem je collega of interieur-bestie gratis mee. Met de actiecode Festival23 krijg jij namelijk twee tickets voor de prijs van één. 

5 redenen om naar Festival Interieur te gaan!
1. de meest bijzondere setting
Waar kun je beter inspiratie opdoen dan midden in een natuurlijke omgeving? De tweede editie van Festival Interieur wordt gehouden bij Buitenplaats Netl, De Wildste Tuin in Kraggenburg. Via het grootste bamboebos van de Benelux bereik je het festialterrein met als middelpunt een sfeervolle kas met alle luxe en faciliteiten voor een spectaculair event. Rondom de kas kun je geniet van het uit de kleuten gewassen landschap en andere bijzondere binnen- en buitenplekken. Hoor je de vogels al fluiten en het bamboe ruisen..?

2. een dijk van een line up
Van wie kun je meer leren dan van de grote namen in de wereld van interieur en design? Naast designerduo Claire en Roderick Vos, die in de keynote hun designvisie delen, spreken tijdens Festival Interieur Stefan Scholten, co-founder van Scholten & Baijings en momenteel creative director bij BN Walls en Stefan Nilsson, Zwedens bekendste trendwatcher. Ook laten we je weten dat interieurontwerper Odette Ex zal vertellen over haar ontwerpen, waarin ze streeft naar naar interieur dat ademt en mensen raakt en waarin hoof en hart met elkaar verbonden zijn. Wij kunnen niet wachten tot de 23ste!

3. speciale aandacht voor trends
Kijk je ogen uit en laat je inspireren door vernieuwende producten en materialen op het trendforum!
En zoals we al schreven doet Stefan Nilsson de trendtalk. Volgens het Zweedse magazine Rum is hij een van de meest invloedrijke personen in de designindustrie. Wellicht ken jij hem van de Storatrenddagen waar Stefan samen met NCS Colors jaarlijks een trendpresentatie geeft en de nieuwste NCS-trendkleuren bekend maakt. Tijdens Festival Interieur neemt hij ons mee in de grote interieur- en lifestyletrends zoals deze nu spelen en vertaalt hij deze in kleur, materiaal en vormentaal.

4. Vernieuwende onderwerpen
Als vooruitstrevend netwerk voor interieurprofessionals lopen wij graag voorop als het gaat om vernieuwende onderwerpen en invalshoeken. Tijdens Festival Interieur vertelt Jody Hoogendoorn je meer over wat AI-tool ChatGPT voor jouw interieurbusiness kan betekenen.
Daarnaast stelt dieptepsychologe, schrijfster en kunstenares Jeanette Mennes dat innerlijk leiderschap vraagt om kleur bekennen. In haar boek nodigt ze je uit te be-tekenen, te be-kennen, te be-zielen en te be-leven om zo tot meer zelfinzicht te komen. Je wordt gegarandeerd vrolijk van alle kleuren die opnieuw zichtbaar worden om je heen.

5. Diverse mogelijkheden om je interieurnetwerk uit te breiden
Naast bijpraten met collega’s, maak je tijdens Festival Interieur Bedrijvenmarkt kennis met allerlei mooie interieurmerken en hun producten en diensten. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen door het aanbod. De deelnemende partners tot nu toe: Cotap, Gira, Hello Chair, LundiabyKoppich, Mastello, Stairz, Vloerkledenwinkel, Wehlton, de Rebellenclub, Berry Alloc, Artex, Werk aan de Muur, BN Walls , Elu-Fire en The Cork Company

Over Festival Interieur
Festival Interieur is het jaarlijks terugkerende evenement van interieurnetwerk BNS Crisp. Ons doel is om jou met een flinke dosis nieuwe kennis en inspiratie naar huis te sturen. We nemen je mee in de wereld van morgen en geven je handvatten zodat jij hier na Festival Interieur zelf mee aan de slag kan. Festival Interieur wordt mede mogelijk gemaakt door: Wonen360, NIA ACADEMIE, De Woonindustrie, Interieuracademie, Interieur Journaal en Stichting Kleurenvisie.

Meer informatie:
Festival Interieur
www.festivalinterieur.nl 

Publicatiedatum: