Shaw Contract introduceert gesloten lus-collectie

New Path is de nieuwste collectie tapijttegels van de ontwerper-fabrikant van vloerbekleding Shaw Contract EMEA. De collectie luidt de volgende stap in op Shaws weg naar vermindering van de CO2-uitstoot, met de introductie van Shaws innovatieve nieuwe EcoWorx S backing.

"Geïnspireerd door ervaring, gemeenschap en diversiteit bevordert de nieuwe cradle to cradle silver gecertificeerde New Path-collectie een gevoel van samenhorigheid en engagement in de ruimtes waarin we werken, leren en samenwerken", aldus Shaw Contract.Creatieve mogelijkheden
De nieuwe collectie is verkrijgbaar als 50x50 cm tapijttegel in drie stijlen: Upbeat, Positive en Poised. Ze biedt ontwerpers een keuze aan adaptieve vormen, golvende lijnen en organische vormen. Verkrijgbaar in 12 kleuren, elke stijl kan afzonderlijk of in harmonieuze samenwerking worden gebruikt voor de creatie van kalmerende of stimulerende schema's.
 
New Path op EcoWorx S™ wordt geproduceerd in de koolstofneutrale fabriek van Shaw in Schotland. Dit gebeurt met 100% elektriciteit uit hernieuwbare bronnen en voldoet volledig aan de principes van de circulaire economie met de gebruik van Shaws Q100 EcoSolution™ in de massa geverfd nylon, gemaakt van 100% gerecyclede nylonvezel.De lus sluiten
Nieuwe Path tapijttegels met EcoWorx S™-backing zijn ontworpen met het oog op een grotere duurzaamheid in veeleisende omgevingen. De EcoWorx S™-backing is gemaakt van een thermoplastische polyolefine samenstelling, bevat geen bitumen, en is 50% lichter dan andere backings.

Dit product is Gesloten lus recyclebaar. Aan het einde van de levensduur wordt de nieuwe pad op de EcoWorx S™ tapijttegel de grondstof voor zijn eigen productie. De volledige tapijttegel kan worden teruggestuurd naar Shaw Contract in het kader van zijn Re[TURN] terugroepingsprogramma. Als u de tegel terugstuurt naar Shaw, maakt u deel uit van de gesloten levenscyclus.

Gezonde omgevingen
New Path is Indoor Air Comfort Gold gecertificeerd voor producten met een lage uitstoot en voldoet daarmee aan de hoogste Eurofins-normen voor lage productemissies. Hieruit blijkt dat Shaw zich richt op kwaliteit en dat het bedrijf bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

De collectie is geoptimaliseerd voor een lage koolstofuitstoot en heeft een levenslange beperkte commerciële garantie. De New Path-collectie op EcoWorx S™ backing is nu te zien in de showroom van Shaw Contract in Oosterhout.

Meer informatie:
Shaw Contract
Vaartweg 10
4905 BL Oosterhout
+31 20 26 20 955
www.shawcontract.com

Anne De Roo
anne.deroo@shawcontract.com
+(31)0657629661


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.