Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechter verklaart lijstenmakerij failliet

Vorig jaar het 25-jarige bestaan gevierd en amper een jaar later de deuren moeten sluiten vanwege financiële problemen. Niets is zeker in dit leven, zo blijkt maar weer, ook al werk je nog zo hard aan je bedrijf. 



De rechtbank heeft Lex Lijstenmakerij BV, een in 1997 opgericht ambachtelijk en professioneel bedrijf, op vrijdag 2 juni in staat van faillissement verklaard. Meer dan 25 jaar richtte het bedrijf zich op met name de beroepsmatige klant, maar bediende het ook particulieren. Een kwart eeuw werkte de onderneming voor met name musea, kunstenaars, beroepsfotografen en galerieën. Naar eigen zeggen behoorde het tot de top van Nederland.

Dat gisteren geen garantie voor de toekomst is, blijkt uit het feit dat de rechtbank Zutphen de firma, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77747844, in staat van faillissement verklaard. Mr. C.R.G. Gäbler is tot curator benoemd. 

Meer informatie:
Lex Lijstenmakerij BV
www.lexlijst.nl