Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunselect opent nieuwe showroom in Almere

Sunselect, specialist op het gebied van zonwering, rolluiken, overkappingen, raamdecoratie en horren, opent op 6 juni een nieuwe showroom aan de Televisieweg in Almere. Het bedrijf verkoopt producten van merken als Luxaflex, Somfy, Sunmaster en Erhardt. "In onze prachtige nieuwe showroom, compleet met een aangelegde tuin, presenteren we voorbeelden van allerlei soorten zonwering, overkappingen, rolluiken, raamdecoraties en nog veel meer", aldus Michel en Ilona Hartman, eigenaren van Sunselect. "Al onze producten worden op maat gemaakt, zodat klanten hun aankoop volledig naar wens kunnen samenstellen", zeggen ze in een interview met Almere Zaken.



Het bedrijf van Ilona en Michel Hartman is al actief sinds 1991. "We bestaan inmiddels al 32 jaar. In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid, en vooral in het segment ‘outdoor living’ was het noodzakelijk om ons assortiment uit te breiden. Onze huidige locatie werd echter te klein, en nu hebben we een prachtige nieuwe locatie met een tuin gevonden om al deze producten te presenteren", aldus Michel Hartman.

Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
Sunselect
www.sun-select.nl

Publicatiedatum: