Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Top Floor blij met nieuwste teamgenoot

Holland Top Floor is blij dat Laurens Doggen zich heeft aangesloten bij het bedrijf als nieuwste teamgenoot. "Laurens zal zich inzetten om winkeliers in de prachtige regio Zuid-Holland, West Brabant en Zeeland te bedienen en te ondersteunen."

"Met zijn enthousiasme en ruim 20 jaar ervaring in deze regio is Laurens de perfecte aanvulling op ons team. Zijn passie voor het ondersteunen van de lokale ondernemers in vloeren is werkelijk inspirerend", meldt Holland Top Floor.

Rivièra Maison
Sinds begin vorig jaar werkt Holland Top Floor samen met Rivièra Maison, een internationale woon- en interieurmerk. De vloerendistributeur biedt namens Rivièra Maison klanten een  vloerencollectie aan in zowel pvc als in echt hout, wat aangeduid  wordt als ‘Wood Design’ en ‘Real Wood’. 

De doelstelling is dat klanten de beleving van Rivièra Maison verder kunnen uitbreiden met een vloer, de basis voor elk interieur. 

Meer informatie:
Rivièra Maison - Holland Top Floor
info@hollandtopfloor.com  
www.hollandtopfloor.com   

Publicatiedatum: