Badkamermeubelfabrikant presenteert Mirrors & Lights catalogus

De nieuwe collectie van Inda biedt de meest geavanceerde technologie en het breedste maatwerk in dienst van het comfort.

Inda, een industriële groep in het segment badkamermeubilair met meer dan 75 jaar ervaring en een geconsolideerd leiderschap op de internationale markten, presenteert de eerste Mirrors & Lights catalogus.

De nieuwe collectie, zeer uitgebreid en Made in Italy, dankzij de solide knowhow van het bedrijf, onderscheidt zich door zijn grote kwaliteit en kan bogen op geavanceerde technologie en maatwerk in dienst van het beste comfort.

Design, functionaliteit, maatwerk in afwerkingen en maten, zijn de belangrijkste atouts die de extreme zorg voor elk detail aantonen.
Het nieuwe gamma spiegels, ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende esthetische en inrichtingsbehoeften, is onderverdeeld in container-, inrichtings- en inrichtingsversies met LED-verlichting.

Meubelspiegels met verlichting onderscheiden zich door hun hoofdrol in de badkamer. Zij zijn de protagonisten van het gecoördineerde meubeldesign en zorgen voor een grote scenische impact.
Tot de nieuwe modellen behoren Spalato en Claire, aangevuld met Pirano, die al in het assortiment zat, maar nu met innovatieve functies.
Maar liefst 3 technologische niveaus, Easy, Standard en Plus "+", verrijkt met nuttige Optionals.

Claire is de spiegel met een geraffineerd en origineel ontwerp. Een voorstel met grote impact, verkrijgbaar in 3 perfect aanpasbare afmetingen, met een elegante, naar achteren verspreide sfeerverlichting.
Zijn bijzonderheid is de afwezigheid van een zichtbare lijst, dankzij de verborgen wandbevestiging, een kenmerk dat hem een zwevend, bijna magisch visueel effect geeft.

Spalato is herkenbaar aan zijn trendy design, de zachte vormen worden omsloten door een minimalistische lijst, uiterst strak en zonder voegen, dankzij de lijst van hars uit één stuk.
De spiegel heeft een handige koplamp en een in de lijst zelf geïntegreerde sfeerverlichting, in de Plus-versie.
In naam van maximale esthetische vrijheid is Spalato verkrijgbaar in 3 vormen - rechthoekig, ovaal en rond - en in vele kleurafwerkingen, waaronder de 15 exclusieve matte tinten van het Your Own Color-project om een gecoördineerde esthetiek te creëren.

Meer informatie:
INDA
www.inda.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.