Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw verlichtingsconcept van Slamp

Als onderdeel van Entangled Light - het nieuwe hoofdstuk in de visie van het merk, gepresenteerd en beschreven op Euroluce 2023 - heeft de ontwerper Adriano Rachele Quantica een verlichtingsproject bedacht dat het belang van de relatie tussen mensen en lichtgevende objecten maximaal tot uitdrukking brengt.Quantica, met zijn dichte, complexe netwerk, is een lichtinstallatie die het systeem van frequenties en trillingen oproept waarin wij leven, dat door de Oostenrijkse natuurkundige Erwin Schrödinger als "verstrengeling" werd beschreven, en wijst op een correlatie tussen deeltjes die - na scheiding - zelfs op enorme afstanden kunnen verschijnen.

Zoals de wetenschap ons leert, is alles energie. Een voorwerp zendt niet alleen zijn eigen frequenties uit, maar wordt ook beïnvloed door die van andere lichamen, dichtbij en veraf. Deze interacties, die ruimte en tijd overstijgen, vormen een onderling verbonden systeem van frequenties waarin elk wezen gecorreleerd is met een ander om één ingewikkeld energienetwerk te creëren.

Meer informatie:
Slamp
www.slamp.com

Publicatiedatum: