Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veel nieuws op de stand bij Lee & Lewis tijdens IMM Cologne

General manager Patrick Degens: 'Het is een gok, maar we gaan er volledig voor'

Nog een paar dagen en dan gaat vakbeurs IMM Cologne van start. Ruim 700 verschillende ondernemingen zullen van zondag 4 t/m woensdag 7 juni in Duitsland hun nieuwste collecties tonen aan het publiek. Vanuit België trekken drie interieurbedrijven richting Koelnmesse. Eén van deze exposanten is meubelfabrikant Lee & Lewis uit Tessenderlo.



Gokje wagen
Ondanks dat er relatief weinig Belgische en Nederlandse exposanten zijn, heeft general manager Patrick Degens ervoor gekozen om toch deel te nemen. "Maison&Objet Paris heeft na de Covid-crisis ook een editie gehad waar veel grote spelers wegbleven. Achteraf hadden veel mensen spijt dat ze niet gekomen waren. Er was namelijk redelijk veel bezoek."

Omdat er toen minder deelnemers waren, liepen de bezoekers op een kleiner oppervlak. Patrick merkte dat inkopers daardoor meer (en ook andere) stands konden bezoeken dan dat ze normaal gesproken doen. "Ik hoop dat dit in Duitsland ook het geval gaan zijn. We verwachten een cozi beurs, waar voornamelijk veel Duitsers op af zullen komen. Het is een gok, maar we gaan er volledig voor. Het kan vriezen en het kan dooien."



Wavepoot
Een ding is zeker: er is genoeg nieuws te bekijken. Ook op de stand van Lee & Lewis worden noviteiten gelanceerd. "Iedereen heeft het maar over tafels met een 'spinpoot'. Wij zullen komen met een wavepoot met een massief tablet." Ondanks dat de focus tijdens IMM voornamelijk op de Duitse markt ligt, denkt Patrick dat dit product ook geschikt is voor de Nederlandse retail.

Dressoir per collectie
Verder heeft Lee & Lewis van bijna alle collectie één dressoir mee. Omdat de complete series niet op de stand van 145 m2 passen is er gekozen om een deel mee te nemen. "De consument koopt tegenwoordig vaak losse items van een collectie, maar toch kiezen we ervoor om de producten gezamenlijk aan te bieden", legt Patrick uit. "We willen het de klant gemakkelijk maken. Als iemand bijvoorbeeld een tv-meubel, dressoir, vitrine of salontafel koopt, dan hoeft hij niet door verschillende catalogussen te zoeken om bijpassende meubels te kunnen vinden."



Binnen- en buitenkeuken
Tenslotte heeft Lee & Lewis een verrassing mee naar de meubelbeurs in Keulen. Zowel een binnen- als buitenkeuken van reclaimed hout wordt gepresenteerd. "Normaal gesproken nemen we de keukens niet mee naar een beurs. Echter hebben we deze al jaren in het assortiment. Het is zelfs een erg succesvol onderdeel van het aanbod." Een specifieke klantengroep neemt de keukens bij het Belgische bedrijf af. Nu worden ze voor het grote publiek in het zonnetje gezet.

Van zondag 4 t/m woensdag 7 juni is meubelfabrikant Lee & Lewis op IMM Cologne te bezoeken (stand PO12 in hal 10.2).



Meer informatie:
Lee & Lewis
Transportstraat 7
3980 Tessenderlo
+32 13 67 31 00
info@lee-lewis.be
www.lee-lewis.be