Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Auping Corporate Social Responsibility Report gepubliceerd

Meer dan 76.000 slapers uitgerust in 2022 en we gaan in 2030 voor volledig circulair assortiment

Koninklijke Auping publiceert haar Corporate Social Responsibility Report 2022. Hierin lichten ze de duurzame stappen toe die ze in 2022 genomen hebben én de maken ze de doelstellingen voor de toekomst inzichtelijk. "We willen in 2030 een volledig circulair assortiment voeren", stelt Mark Groot Wassink, directeur Sustainability & Innovation bij Auping.



"Zo hebben we in 2022 meer dan 76.000 slapers uitgerust, hebben we 29% minder emissies uitgestoten, is onze circulariteitsscore verbeterd en beoordeelden onze medewerkers Auping heel positief met een eNPS van 35 punten", aldus Auping.

In 2022 recyclede de slaapspecialist 58,7% van de afvalstromen en hebben ze 21,5% omgezet in biomassa. "Daarmee gaven we in 2022 al 58% van onze afvalstromen een nuttige bestemming. Het is onze ambitie om in 2025 70% van onze reststromen een ­nuttige bestemming te geven."

Lees hier het complete verslag.

Publicatiedatum: