Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jodeco Glass en Koninklijke Vereniging Bloemist-Winkeliers gaan samenwerken

Jodeco Glass levert glasvazen door heel Europa. Al veel bloemisten hebben de producten van de groothandel in hun winkels staan. Om het glaswerk voor nog meer bloemisten beschikbaar te maken, gaan Jodeco Glass en Koninklijke Vereniging Bloemist-Winkeliers (VBW) nauwer samenwerken.

"We willen je inspireren met nieuwe collecties en laten zien hoe je deze succesvol kan inzetten. Hiervoor gaan we rond diverse projecten samenwerken. Allereerst zullen we vanaf augustus 2023 samen op de vakbeurs Trendz te zien zijn", aldus Jodeco Glass. Samen met andere leveranciers gaan ze zorgen voor een gezellig en inspirerend ‘bloemen&planten-plein'. Daarnaast zullen de vazen van Jodeco Glass worden ingezet in diverse projecten, zoals FloraVita en ‘De Bloemist kleurt je leven’.



Koninklijke VBW
VBW is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland. VBW zet zich door middel van actieve lobby en het bieden van individuele support aan lidbedrijven, dagelijks in om het rendement in de branche te ontwikkelen en te werken aan een toekomstbestendige branche.

De bloemisten in Nederland realiseren gezamenlijk jaarlijks een omzet van ruim 1 miljard euro. Een kleine 10.000 medewerkers hebben een mooie baan in de branche. Het marktaandeel van bloemisten in de verkoop van bloemen bedraagt ruim 50%. Met 1.250 aangesloten bloemisten vertegenwoordigt VBW ruim 60% van de omzet en de werkgelegenheid in de branche.

Jodeco Glass
Jodeco Glass is gestart in 1997. In de jaren erna is het bedrijf gegroeid naar een toonaangevende internationale speler op de glasmarkt. Centraal daarbij staan klantgericht denken en constant op zoek naar leuke, commerciële artikelen voor de collectie.

Jodeco Glass is gevestigd aan de Anholtseweg in Dinxperlo. Vanuit deze locatie worden bloemisten in heel Europa met trendsettend en aantrekkelijk geprijsd glaswerk bediend.

Meer informatie:
Jodeco Glass
Anholtseweg 34
7091 HB Dinxperlo
+31 (0) 315 65 71 65
info@jodecoglass.nl
www.jodecoglass.nl

Publicatiedatum: