Unilin in zee met kartonfabrikant die productie van laminaatvloeren zal opstarten

Unilin Technologies, de IP- en technologiedivisie van Mohawk Industries, kondigt met genoegen de ondertekening aan van de licentieovereenkomst met Camsan Ordu, een vooraanstaande fabrikant in de kartonindustrie die de productie van laminaatvloeren zal opstarten. De overeenkomst verleent Camsan Ordu toegang tot Unilin's Unicoat waterafstotende coatingtechnologie voor laminaatvloeren.

Camsan Ordu krijgt toegang tot Unicoat, een geavanceerde waterafstotende coatingtechnologie voor laminaatvloeren. Unicoat biedt superieure bescherming tegen vocht, minimaliseert het risico op waterschade en garandeert de levensduur van de vloeren. Door Unicoat te integreren in hun laminaatproducten, versterkt Camsan Ordu hun toewijding om duurzame vloeroplossingen van hoge kwaliteit aan te bieden.

"We zijn verheugd om samen te werken met Unilin en gebruik te maken van hun gerenommeerde coatingtechnologie", zegt Oğuzhan Öztürk, plaatsvervangend algemeen directeur techniek bij Camsan Ordu. "Deze innovatieve oplossing sluit perfect aan bij ons streven naar het leveren van superieure kwaliteit en gebruiksvriendelijke vloeropties aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om ons productaanbod uit te breiden en te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt."

Door het combineren van de expertise en geavanceerde technologie van Unilin met de aanwezigheid van Camsan Ordu op de markt, kunnen klanten een breder scala aan hoogwaardige vloerproducten met verbeterd installatiegemak en waterbestendige eigenschappen verwachten.

"We zijn verheugd dat een andere Turkse speler ervoor kiest om waterbestendig laminaat van hoge kwaliteit te maken", zegt Floris Koopmans, Sales Director bij Unilin Technologies. "Dit is een grote stap voorwaarts voor waterdichte vloeren in de industrie en we kijken ernaar uit om samen verdere vooruitgang in de vloerenindustrie te stimuleren."

Over Camsan Ordu:
Camsan Ordu is een prominente fabrikant van boardindustrie en start binnenkort met de productie van laminaatvloeren. Met een streven naar innovatie, kwaliteit en duurzaamheid is Camsan Ordu een vertrouwde naam in de industrie geworden.

Over Unilin Technologies
Unilin Technologies is een vernieuwer en technologieleverancier in de vloeren-, meubel- en bouwindustrie. Het bedrijf beheert de wereldwijde bescherming en commercialisering van marktleidende product- en procesinnovaties en verleent honderden licenties aan vertrouwde partners via een uitgebreid verkoopnetwerk. Unilin Technologies richt zich op nieuwe geavanceerde productietechnologieën zoals digitale drukinnovaties voor verschillende industrieën en beheert meer dan 3.800 octrooien in meer dan 500 octrooifamilies.

Meer informatie:
Unilin Technologies
www.unilintechnologies.com/en

Camsan Ordu
www.camsanordu.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.