Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lightboxx bedenkt lichtplan voor nieuwe pand van Luxury Bedding

Onlangs werd Lightboxx benaderd door Luxury Bedding met de vraag of ze wilden meedenken over een lichtplan voor het nieuwe pand dat gebouwd werd. Op de bovenste verdieping van het nieuwe pand bevindt zich de showroom. De inrichting van een showroom verandert vaak, wat betekent dat de verlichting mee moet kunnen veranderen.



Er is gekozen om met een railsysteem van Keylight in de showroom een soort tweede plafond te creëren. De spots die in het railsysteem geplaatst zijn, zijn flexibel in te delen wanneer de inrichting van de showroom verandert. Het idee van het dubbele plafond is ook doorgetrokken naar de begane grond, waar o.a. het kantoorgedeelte zich bevindt.



Het tweede plafond is vormgegeven met een hexagoon armatuur van Keylight, waar de klant vanaf het begin al weg van was. Door het tweede plafond creëerde we op beide verdiepingen meer vrijheid en speling op het gebied van de verlichting.



Meer informatie:
Lightboxx
Pelenerf 14
3861 PR Nijkerk
033 - 246 0331 
info@lightboxx.nl
www.lightboxx.nl

Publicatiedatum: