Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BORA bouwt imposant complex van 2.000 m² en permanente showroom

BORA, dat staat voor innovatieve oplossingen in de leefkeuken, bouwt momenteel een gebouw in Herford, het hart van de Duitse keukenbranche in Oost-Westfalen. Het nieuwe complex biedt de bezoekers een veelzijdige merk- en productbeleving en een kennismaking met "het BORA-principe". Voor BORA is de aanwezigheid in dé metropoolregio voor keukens de volgende logische stap. Het nieuwe complex moet een meerwaarde creëren voor klanten en handelspartners, maar ook voor de stad Herford en haar inwoners.


 
De nieuwbouw aan de Ahmser Straße, waar vroeger een sporthotel stond, heeft het aanzicht van Herford voorgoed veranderd. Het al van verre zichtbare onconventionele gebouw verrijst direct langs de rondweg, de B 239, en is via de A2 gemakkelijk bereikbaar voor alle bezoekers van de Küchenmeile, de belangrijkste beurs van de keukenbranche in Duitsland. "We willen dicht bij onze handelspartners zijn en zoveel mogelijk geïnteresseerde klanten de mogelijkheid bieden om de BORA Experience live te beleven. Daarom staan we volledig achter de investering in de locatie in Herford", zegt de oprichter en directeur van BORA, Willi Bruckbauer. Het project wordt ook lokaal zonder uitzondering toegejuicht en als een positief signaal voor Herford als bedrijfslocatie gezien.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 2.000 m². De nieuwe BORA-vestiging zal als permanente showroom van BORA en andere partners uit de inrichtingsbranche permanent toegankelijk zijn voor bezoekers. Momenteel wordt er op twee niveaus ruimte gecreëerd voor de BORA flagshipstore en de showrooms. Op het 10.000 m² grote terrein komen ruim opgezette groenvoorzieningen en belevingswerelden.

Meer informatie:
BORA
www.bora.com

Publicatiedatum: