Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floer lanceert 'revolutionaire' vloerencollectie

''Met gepaste trots lanceren wij een nieuwe revolutionaire collectie: Hybride Hout!,'' meldt vloerengroothandel Floer op haar LinkedIn pagina. ''Door het combineren van de beste technologieën en materialen, is de Hybride Houten vloeren collectie een spiksplinternieuwe ontwikkeling in de vloeren wereld.''

De Hybride Houten vloeren collectie is een revolutionaire ontwikkeling in de vloeren wereld, meldt het bedrijf. Deze vloeren, gemaakt van echt hout, hebben dezelfde voordelen als laminaat- en PVC vloeren. Het is een mix van het beste uit 2 werelden, samengebracht in één prachtige collectie! Zo zijn de extreem sterke hybride houten vloeren 24 uur waterbestendig en vocht- en vuil afstotend afgewerkt, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. En dat is nog niet alles. Het Hybride Hout is uiterst krasbestendig dankzij de speciale lak, waardoor deze parket vloer perfect is voor huishoudens met huisdieren of kinderen. Dankzij de wood powder technologie ontstaat er een ongekend solide en extreem harde vloer, die buitengewoon druksterk is. Bovendien ook nog eens zeer geschikt voor vloerverwarming! Naast al deze pluspunten hebben de houten vloeren unieke XL plank afmetingen van 27 cm breed en 237 cm lang of het trendy visgraat patroon. Hybride Hout wordt geleverd met 25 jaar garantie en is dankzij de handige click verbinding ook zeer eenvoudig te leggen. 

Meer informatie:
Floer
info@floer.nl 
www.floer.nl 

Publicatiedatum: