Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belager (60) overlijdt aan verwondingen na fatale steekpartij bij Sanisale Amersfoort

Eerder deze maand escaleerde er een conflict tussen twee personen bij Sanisale Amersfoort. Eén persoon werd in zijn been gestoken, de andere liep een hoofdwond op. De man, een 60-jarige bezoekende klant, met de verwonding aan zijn hoofd werd daarna in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis. Nu is bekend geworden dat hij overleden is.



Volgens de politie was er sprake van een 'zakelijk conflict' dat uit de hand liep. Een boze klant stak een medewerker van de badkamerzaak in zijn been. Een collega van het slachtoffer schoot te hulp en wist de man te overmeesteren door hem hard met een voorwerp op zijn hoofd te slaan. Met fatale gevolgen, zo blijkt nu.


"Dit is een zeer tragische uitkomst", stelt FG-Groep, waar Sanisale onder valt, in een persverklaring. "Nadat de klant een medewerker van Sanisale aanviel ontstond een schermutseling in de winkel om de veiligheid te bewaren. Hierbij is de belager gewond geraakt, waarna meteen de nooddienst is gebeld en de klant in een stabiele zijligging is gelegd. Helaas hebben we vanmorgen vernomen dat hij in het ziekenhuis is overleden."

Publicatiedatum: