Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“De Interieur Club Live Talks op Design District waren een groot succes!”

Afgelopen week stonden Mark Timo en Gertrude van den Brink op Design District met De Interieur Club Live Talks. In deze Live Talks gingen ze in gesprek met creatieve professionals uit de interieurbranche. In Rotterdam trapten Femke Furnée, oprichter van FEST, en ontwerper Osiris Herman deze gesprekken af, met op beide dagen een uitverkochte zaal.



“Bijzonder om deze gesprekken live met publiek te doen. Onze podcasts nemen wij altijd op zonder publiek en deze kunnen we daarna nog editen. Dit maakte het natuurlijk extra spannend voor ons. Na de Live Talks zijn wij bedolven onder de leuke reacties dus dit smaakt zeker naar meer! Het is enorm inspirerend om de ondernemersverhalen van Femke en Osiris op deze manier te horen. De dynamiek met de zaal was goed en er werden vanuit het publiek veel vragen gesteld”, aldus Mark Timo van De Interieur Club.



De Interieur Club is het platform voor interieurprofessionals voor informatie en inspiratie. Met de wekelijkse populaire podcast en de drukbezochte netwerkborrels zijn ze in twee jaar uitgegroeid tot hét platform voor de interieurbranche. De kaartverkoop voor de netwerkborrel tijdens GLUE Amsterdam op vrijdag 15 september is inmiddels begonnen: https://www.deinterieurclub.com/netwerkborrel-interieurbranche-15-september-glue



Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: