Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurconcept Nothing Basic opent 1e concept store in Den Haag

In een open, licht pand aan de Frederikstraat in Den Haag heeft Nothing Basic haar eerste wereldwijde concept store geopend. Op 340 vierkante meter, verdeeld over twee lagen, vind je hier een met zorg samengestelde collectie van unieke, high end meubels, interieurdecoratie en accessoires voor het hele huis; van woonkamer tot de slaapkamer van kids.
 


Nothing Basic
Die vind je bij Nothing Basic. Of het nou gaat om een meubel, verlichting, kunst, decoratie of textiel: naar wat voor item je nou opzoek bent en in welke stijl jouw woning dan ook is aangekleed, de store biedt een frisse collectie van allerlei producten binnen het huis thema, maar allen met een ding gemeen: ze zijn tijdloos, zijn een directe vertaling van vakmanschap en origineel. De naam zegt het al, producten die op grote schaal zijn geproduceerd, zal je hier niet vinden.

Op de begane grond is de design gallery, gevuld met items om de inrichting van je woning naar het volgend level te brengen. De eerste verdieping is er om hetzelfde te doen voor de slaapkamer van kids. "De waarde van uniek design kun je immers niet vroeg genoeg meekrijgen. Ook is daar een kindercafé waar je een pauze kunt nemen tijdens shoppen en kunt genieten van een kop koffie of tea, milkshakes en diverse sandwiches, salades en gezonde snacks", aldus Nothing Basic. 



40 merken
De totale collectie bestaat uit producten van meer dan 40 verschillende merken, nieuw en bekend. Zo zijn de bedden en stoelen van Atelier Lilu in de store te vinden, maar ook de luxueuze en tijdloze design verlichting en fauteuils van Noom home, opvallende woondecoratie van Panoptikum Collections, kasjmier homeware van Oyuna en glaswerk van Venini. Speciaal voor de kids zijn er onder meer de bedden van Sleep Onnn, illustraties en baby wear van Katherine Raynor en vloerkleden van ShishkaProject.
 
“Met Nothing Basic wil ik een ruimte creëren waar alle bezoekers worden uitgedaagd, verrast en geïnspireerd op het gebied van design. Je huis vormt de basis van je leven en met het juiste interieur maak je het een thuis. Het is mijn missie om precies die unieke interieur items te bieden die van een huis een thuis maken”, aldus oprichtster van Nothing Basic, Tonya Popova.



Roots in Oekraïne 
Waar Tonya’s roots liggen in Oekraïne, bestaat een groot gedeelte van de collectie uit merken die dit land vertegenwoordigen. “Oekraïne heeft een enorme pool aan creatief talent die met diepgaande vakmanschap tradities de meest unieke designs weten te maken. Waar de lokale markt is aangetast door de oorlog, zoeken zij een opening naar de Europese markt. Met Nothing Basic wil ik dit talent supporten en de weg vrijmaken. Ik ben trots om hen in Nederland te vertegenwoordigen”.

Stap verder
Want waar het vakmanschap van de merken centraal staat, kunnen bestaande designs daarnaast worden aangepast naar de speciale wensen van de klant om het volledig passend te maken voor hun woning. Na het bepalen van een definitief design met Nothing Basic’s stylisten, gaan de makers aan de slag met de uitgekozen afmetingen, materialen en kleuren, waarna het direct vanuit het atelier, naar de klant wordt vervoerd.

Meer informatie:
Nothing Basic
Frederikstraat 481
2514 LN Den Haag
+31 61 479 2622
info@nothingbasic.nl
www.nothingbasic.com

Publicatiedatum: