Duka ontwikkelt collectie douchewanden door

Duka heeft de natura 4000 douchewanden visueel en technisch verder ontwikkeld, waardoor het nog beter aanpasbaar is aan elk type omgeving. Zowel voor de particuliere of commerciële sector.

Het modelprogramma wordt gekenmerkt door de beschikbaarheid van verschillende openingssystemen en profielontwerpen zoals de Pearl-kleuren. Tevens hebben de producten de stabiliteit van het 6 mm dikke geharde veiligheidsglas.Noviteiten
De standaard hoogte van de gehele natura 4000 serie is verhoogd naar 2000 mm. De maximale speciale hoogte voor zilver mat en zilver hoogglans is nu 2100 mm. Douchewanden in de kleuren Pearl zijn verkrijgbaar met een speciale hoogte tot 2000 mm voor een grotere esthetische impact.

Het natura 4000 zijpaneel in zilver mat en zilver hoogglans is nu ook verkrijgbaar met de Bares handdoekhouder. Dit praktische accessoire wordt samen met andere metalen onderdelen van natura 4000 op het glas gelijmd met behulp van de Duka UV-lijmtechnologie, waardoor er geen schroeven nodig zijn en maximale veiligheid en stabiliteit van het glas wordt gegarandeerd.

Duka heeft het draaibare ontgrendelingsmechanisme verbeterd om het gebruik intuïtiever en minimalistischer te maken, een functioneel en effectief detail dat de reiniging en het onderhoud van de douchecabine vereenvoudigt.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.