'Jubileumshirt verwijzing naar legendarische Mapei-Quick-Step-trui'

Quick-Step al 25 jaar sponsor in de wielrensport

Dit jaar viert Quick-Step het feit dat zij reeds 25 jaar een 'perfecte klik' vormen met de wielersport. "Passie, uitmuntendheid, innovatie en leiderschap verbindt Quick-Step met wielrennen. De gedeelde waarden en filosofie hebben geleid tot een succesvolle samenwerking van 25 jaar", meldt het vloerenbedrijf in een persbericht.

Dit feestjaar is voor hen een uitgelezen moment om het belang van partnerships te benadrukken. Quick-Step gelooft in langdurige relaties. Samenwerken en elkaar ondersteunen zijn de sleutel tot groei naar succes in de toekomst. Dit geldt zowel voor het team, maar ook voor klanten en collega’s.Wielertrui
De nieuwe trui die ter gelegenheid van dit jubileum is ontworpen is een verwijzing naar de legendarische Mapei-Quick-Step-trui uit 1999, gedragen door wielerhelden als Andrea Tafi, Johan Museeuw en Paolo Bettini. Het retro-shirt is een iconisch stuk wielergeschiedenis dat nog steeds wordt aanbeden en gevierd door wielerliefhebbers. De bekende blokken kregen een stijlvolle upgrade en accentueren niet alleen het Quick-Step kleurenpalet, maar symboliseren ook de evolutie van het iconische blauw dat door de jaren heen een constante is geweest. Het staat voor de evolutie die Quick-Step en de wielerploeg samen hebben gemaakt, als partners.De trui is meer dan alleen een knipoog naar het verleden. Het staat symbool voor partnerschap en samen grenzen verleggen. De houtstructuur verwijst naar de lange geschiedenis als vloermerk, toonaangevend op het gebied van innovatie en design. De trui brengt verschillende "erfenissen" samen.

Meer informatie:
Quick-Step
www.quick-step.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.