Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Medalounger, up2date en Modulax houden van 7 t/m 12 juni huisshow in Bornem

Medalounger, up2date en Modulax nodigen de meubelhandel uit naar aanleiding van de huisshow van 7 tot en met 12 juni in Bornem (BelgiĆ«). "De data zijn gekozen in samenspraak met de organisatie van Belgian Furniture Days, een initiatief van de Belgische federatie Fedustria. Meer dan 40 Belgische fabrikanten houden gelijktijdig een huisshow", laat woordvoerder Hans Vandendriessche weten.

Onze collecties zitmeubelen, relaxzetels, tafels en stoelen worden verder uitgebreid met eettafels en salontafels in keramiek. Tevens wordt een collectie moderne fineer eetkamers getoond. Wie echt wat nieuws wil zien, moet dus in Bornem zijn", aldus Hans.



Aanmelden
Bezoekers graag vooraf inschrijven voor een vrijblijvend bezoek. "We ontvangen onze gasten graag op een Vlaamse, bourgondische manier", benadrukt Hans. Hij hoopt dat veel Hollanders een kijkje komen nemen!

Meer informatie:
Medal NV
Puursesteenweg 399
Bornem 2880
+32 3 740 00 90

Medalounger
www.medalounger.com 

Modulax
www.modulax.com 

Publicatiedatum: