Franke’s nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen

Design en functionaliteit gaan hand in hand bij het creëren van de ideale keuken. Elk detail, van apparatuur tot afwerking, speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de kookervaring en het bereiken van culinaire hoogstandjes. "Een premium keuken is de ultieme uitdrukking van deze filosofie, waarbij elk onderdeel zorgvuldig is geselecteerd en vervaardigd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen", stelt Franke in een persbericht.

Afzuigkappen zijn een cruciaal onderdeel van elke keuken: ze zorgen voor essentiële ventilatie en verwijderen dampen en ongewenste geuren. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een designelement op zich. De nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro van Franke, met hun geavanceerde technologie, kunnen de esthetiek van een keuken verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een schone en frisse omgeving.

Een balans van kracht en minimalistisch design
De brede body, die de kern vormt van alle voordelen van de Vertical Pro serie, zorgt uiteindelijk voor de balans tussen prestaties en design. Een van die voordelen is een dubbel aanzuigsysteem met onder- en frontale afzuiging, waardoor de afzuigkappen maximale afzuigkracht bereiken met slechts één vetfilter. Dit kenmerk zorgt voor een efficiënte filtratie, wat resulteert in een eersteklas kookervaring met een optimale luchtkwaliteit.

De brede opening van de panelen en de nieuwe vergrote afmetingen van de vetfilters - beschikbaar in zwart, perfect passend bij de kleur van de kap - bieden eenvoudig onderhoud en ruime toegang tot de verborgen delen van de kap, waardoor deze gemakkelijker schoon en in topconditie kan worden gehouden. De nieuwe krachtige scharnieren bieden een ongelooflijke stevigheid, dus een betere kwaliteit en een lange levensduur. Naast de voordelen van de bredere behuizing is het Vertical Pro-assortiment ook voorzien van onze Sound Pro-technologie, dit garandeert een minimum aan geluid.

Meer informatie:
Franke 
www.franke.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.