Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Select Windows zet de trends op een rij

'De voordeur, het veilige en duurzame visitekaartje van je woning'

Het is het eerste wat gasten zien en een aanzienlijk onderdeel van de veiligheid in huis: de voordeur.  Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de voordeur uitstraalt wie zij zijn. Ook duurzaamheid staat hoog op het verlanglijstje. Select Windows speelt handig in op deze trends en biedt een ruim assortiment aan kunststof voordeuren in alle denkbare stijlen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Amanda Knol, directeur van Select Windows: "De voordeur is tegenwoordig een heel persoonlijk onderdeel van het huis. We zien dat onze klanten steeds gedurfdere ontwerpen en kleuren toepassen en de voordeur exact afstemmen op hun eigen smaak. Van strak tot industrieel en van modern tot monumentaal. Zowel eenvoudig als luxe. Eenvoudigere deuren krijgen alsnog een luxe uitstraling doordat namen of familiewapens in het glas worden gezandstraald. Of wat dacht je van een houten paneel in een kunststof voordeur? Of een smeedijzeren hekwerk op de voordeur?"

Isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend
Duurzaamheid speelt een grote rol bij de aanschaf van een nieuwe voordeur. "Bij woningrenovaties zien we steeds vaker dat wordt gekozen voor een isolerende kunststof voordeur. Gelukkig maar, want de oude houten, kromgetrokken deur blijkt vaak een behoorlijk trekgat. De kou die door de kieren sijpelt trekt gelijk door de gang het hele huis door. Naast dat dit je energieverbruik flink omhoog jaagt, gaat het ten koste van je woongenot", aldus Amanda. Een goede isolatie van de voordeur kan een aanzienlijke besparing leveren op de energierekening. En dat past prima binnen de wens voor een duurzamer huis.

Een kunststof voordeur trekt niet krom en is onderhoudsarm. De kunststof deuren van Select Windows zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en voorzien van een isolerende kunststof dorpel, genaamd de Hollandse Dorpel, die op natuursteen lijkt. Mede hierdoor zijn deze deuren geschikt voor nul-op-de-meter woningen.

Voordeur met keurmerken
De deuren van Select Wonen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), het SKG-keurmerk en het VKG Keurmerk. Dit garandeert dat de deur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en inbraakwerend is. Bij Select Windows hebben alle stormwerende kunststof voordeuren bovendien standaard drie dagschoten en is een volledig automatisch sluitmechanisme optioneel verkrijgbaar.

Publicatiedatum: