Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op imm Spring Edition 2023 in Keulen

Dutch Bedding Company presenteert vernieuwde Simmons en M line collecties

Zondag 4 juni start de imm Spring Edition 2023 in Keulen. Tot en met woensdag 7 juni presenteert Dutch Bedding Company (DBC) in Keulen haar vernieuwde Simmons- en M line collecties.

Tomorrow Starts Tonight
Simmons presenteert onder meer haar nieuwste Beautyrest Harmony collectie. Kenmerkend aan deze matrassen is het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met meerdere comfortlagen. Samen met de twee veerpakketten resulteert dit in een weelderig slaapcomfort. Daarnaast wordt ook de Beautyrest Black collectie gepresenteerd.  Een collectie die refereert aan de hotellerie. Met deze collectie waan je je in een luxueus  hotel en ervaar je optimaal ligcomfort. Daarnaast presenteert DBC ook de Beautyrest Luxury, de Club collectie en de Generation collectie van Simmons. Waarbij deze laatste collectie het beste van twee werelden met elkaar combineert; een kwalitatieve comfortabele slaapoplossing geproduceerd met gerecyclede materialen zonder afbreuk te doen aan comfort. Een toekomstbestendige oplossing voor de huidige én volgende generatie.Sta op voor een groene morgen
Met de Green Motion matrassen dragen consumenten bij aan een duurzame wereld, zonder in te leveren op ligcomfort en kwaliteit. De vernieuwde Green Motion matrassen zijn verder doorontwikkeld wat resulteert in 8 verschillende types. De consument heeft de keuze uit zowel circulaire als modulaire matrassen en kan kiezen uit verschillende toplagen in een soft en firm variant. Daarnaast presenteert M line o.a. haar vernieuwde Cool Motion collectie. De bekendste matrascollectie van M line heeft een upgrade gehad wat resulteert in o.a. een Dual action tijk met gepatenteerde HeiQ Cool en HeiQ allergeen technologie. HeiQ allergeen is een 100% gepatenteerde natuurlijke afwerking die blootstelling aan allergenen van huisstofmijt en huisdieren vermindert, met behulp van actieve probiotica. Daarnaast beschikken de Cool Motion 3 t/m 8 matrassen over een gepatenteerde aquacoating bovenop de traagschuim toplaag. Deze coating heeft een krachtig verkoelend effect! Maar er is meer, ook de Iconic collectie zal gepresenteerd worden evenals een nieuw dekbed wat M line onlangs aan haar collectie heeft toegevoegd; het Active Control dekbed.  . Met dit dekbed profiteer je van een ideale slaaptemperatuur, het hele jaar door. 

Over Simmons
Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, al meer dan 150 jaar toonaangevend in de markt en één van de wereldleiders in de hotel-en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort.

Over M line
M line ontwikkelt een hoogwaardige collectie matrassen, kussens, bedtextiel en boxsprings. Deze zijn voor íedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line zorgt met goede ondersteuning en optimale drukverdeling voor het ultieme herstel tijdens de slaap. Niet voor niets is M line sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport.

Over DBC
DBC International is de groothandelstak van Beter Bed Holding, waar M line, Wave by M line en Simmons onderdeel van uitmaken. Naast de particuliere slaapkamer en het landelijk dekkende netwerk van Beter Bed-winkels en beddenspeciaalzaken, zijn ook de webshop, hotelwezen en vakantieparken belangrijke afzetkanalen.

Meer informatie:
Dutch Bedding Company
www.dbcinternational.nl

Publicatiedatum: