Totale garantie van Mobalpa nu ook in België

Mobalpa, specialist in interieurontwerp op maat, introduceert zijn dienst Totale Garantie in België vanaf 1 juni 2023. Deze service, die al sinds 2016 een groot succes is in Frankrijk en uniek is op de markt, biedt klanten absolute gemoedsrust vóór, tijdens en na de oplevering van hun interieurproject.Totale Garantie van Mobalpa
Deze nieuwe service kadert binnen de ambitie van het merk om wereldwijd consumenten te ondersteunen bij het creëren van een gepersonaliseerd, uniek en duurzaam interieur. Mobalpa begeleidt daarom Belgische gezinnen in elke fase van hun project en helpt hen om na installatie de levensduur van hun complete keuken te verlengen.

Unicum
Om in te spelen op eventuele defecten of slijtage, garandeert de nieuwe dienst 7 jaar garantie op elektrische toestellen (onderdelen, werkuren en verplaatsing), 10 jaar op het meubilair en 25 jaar op losse elementen zoals scharnieren. Deze Totale Garantie is uniek op de markt. Alles wordt verzorgd tijdens de overeengekomen periodes, en verzekert een betrouwbare garantie waar de klant zonder extra kosten van geniet.

Gemoedsrust
Het is dus meer dan alleen gemoedsrust, het is ook een belangrijke troef voor de waarde van de woning. Bij problemen of defecten, worden de huishoudtoestellen vervangen door nieuwe, ongeacht het bouwjaar van de apparaten, en wordt de garantie overgedragen. Bij de verkoop van de woning profiteert de nieuwe eigenaar dus van de resterende garantieperiode, naargelang de datum van de eerste aankoop van de keuken.

"Onze betrokkenheid houdt niet op bij de levering van een keuken of bij een interieurinrichting. Wij willen de consument tevredenheid bieden op elk niveau van hun koopervaring", aldus Auriane Breton, Marketing Manager Mobalpa International. Pieter Bouckaert, Country Manager Mobalpa België, vult aan: "We zijn verheugd om onze Totale Garantie in België te introduceren. Dit biedt onze klanten absolute gemoedsrust."

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.