Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het uitgangspunt bij de start van Kinta was: 'Trade not Aid'

Importeur en distributeur van Fair Trade woonaccessoires Kinta viert 30 jarig jubileum

Opgericht in 1993 als importeur en distributeur van Fair-trade geproduceerde woon- en tafel accessoires viert Kinta dit jaar haar 30 jarig bestaan. Het uitgangspunt bij de start van Kinta was, "Trade not Aid" . Kinta heeft zich sindsdien ontwikkeld tot ontwerper en producent van tijdloze en eigentijdse tafel  en woon accessoires. 

Om deze mijlpaal van 30 jaar te vieren samen met onze vertrouwde klanten en toekomstige klanten, nodigen we u graag uit voor de Preview dagen, waar we de nieuwe collectie voor het najaar van 2023 presenteren. (Graag registreren op https://www.kinta.nl/open-dag/)

Tevens hebben we een aantrekkelijk aanbod gecreëerd van een onlangs door ons met succes geïntroduceerde lijn van keramische producten.

De Previewdagen worden gehouden op 4 en 5 juni in Culemborg, aan de Beesdseweg 5, 4104 AW in Fairplaza.

Kinta is aanwezig op de beurzen:
Trendset, 15-17 juli in Munchen en
Maison et Objet , 7-11 september in Parijs.

Over
Kinta distribueert collecties van moderne tafel en woon producten, van hout, keramiek, glas en papier mache, die ethisch en duurzaam geproduceerd zijn. We onderhouden nauwe partnerschappen met lokale producenten in de Filippijnen, Vietnam en Thailand. Veelal kleine familiebedrijven waarmee Kinta een stabiele en langdurige relatie heeft opgebouwd.

Onze producten worden met de hand gemaakt door vakmensen. Waar mogelijk zijn onze producten gemaakt van gerecyclede of duurzame lokaal geproduceerde materialen. We streven naar tijdloze en poëtische ontwerpen. Het resultaat: interieurproducten die goed aanvoelen om te gebruiken en gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Meer informatie:
Kinta
Beesdseweg 5
4104 AW Culemborg
[email protected] 
www.kinta.nl 

Publicatiedatum: