17e editie Affordable Art Fair Amsterdam in november in de Kromhouthal

De 17de editie van de Affordable Art Fair voltrekt zich opnieuw in de Amsterdamse Kromhouthal, van woensdag 1 tot en met zondag 5 november 2023. Deze dynamische beurs verwelkomt jaarlijks zo'n 12.000 bezoekers. Meer dan 70 Nederlandse en internationale galeries tonen werk van levende kunstenaars, zowel opkomend als gevestigd. Bepalend voor de selectie zijn factoren als originaliteit, creatieve identiteit, artistieke intentie en technische kwaliteit.Onder het motto 'ontdek de vreugde van kunst verzamelen' presenteert de Affordable Art Fair duizenden hedendaagse werken van opmerkelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het aanbod varieert van schilderijen, prenten en foto's tot beelden en installaties.
 
De Affordable Art Fair, opgericht in 1999 door Will Ramsay, wil de aanschaf van kunst voor iedereen toegankelijk maken. Inmiddels is het een van de grootste kunstondernemingen ter wereld; wereldwijd vinden jaarlijks in 12 steden zo'n 14 beurzen plaats. Met toenemend succes. Zo werd vorig jaar de 16de editie van de Amsterdamse Affordable Art Fair door meer dan 13.000 kunstliefhebbers bezocht; 75 galeries verkochten er meer dan 1.700 kunstwerken voor een totaalbedrag van €2.85 miljoen. Ook voor de komende editie, begin november, zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Meer informatie:
Affordable Art Fair
www.affordableartfair.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.