Nieuwe collectie Keymer in samenwerking met Christie van der Haak

In samenwerking met de Haagse kunstenaar Christie van der Haak lanceert meubelstoffenspecialist Keymer tijdens Design District 2023 de collectie Solo. "Deze kleurrijke en artistieke collectie meubelstoffen gaat ongetwijfeld indruk maken op liefhebbers van interieurontwerp", laat het bedrijf weten in een persbericht.Van der Haak's kenmerkende stijl met kleurrijke patronen en haar oog voor detail komen tot uiting in elk ontwerp van de nieuwe collectie, die kan worden geïntegreerd in diverse interieurstijlen. Haar ontwerpen zijn onder andere te bewonderen in het Hotel Grand Amrâth Amsterdam en in diverse musea in binnen- en buitenland.

Wil jij weten hoe Christie van der Haak haar patronen ontwerpt? Op woensdag 24 mei zal Christie van der Haak vanaf 14.00 uur aanwezig zijn tijdens Design District 2023 op onze stand (S06) om alles te vertellen over het ontwerpproces.

Meer informatie:
Keymer
Elbe 23
2491 BT Den Haag
+31 (0)70 - 317 8033
verkoop@keymer.nl
www.keymer.nl

Christie van der Haak
christievanderhaak@yahoo.com
+316 44400731


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.