Te zien op Design District in de Van Nelle fabriek te Rotterdam

Textiles & More showt nieuwe dessins, duurzamere vloeren- en handtuft en geweven collecties

Textiles & More is wederom deelnemer van de vakbeurs Design District in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. T&M heeft evenals in voorgaande jaren een stand (op V52) in samenwerking met mFLOR en BIC Carpets.

T&M ontwikkelt hoogwaardige, innovatieve en kwalitatieve gordijnstoffen en printtapijten voor interieurprojecten zoals hotels, kantoren en woningen.
Door intensieve samenwerking en begeleiding in de ontwerpfase met architecten en interieurontwerpers komt T&M samen tot vernieuwde en onderscheidende designs. Op Design District toont T&M wederom nieuwe dessins t.b.v. de collecties.

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. "Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden."
Op Design District toont mFLOR de nieuwe collectie Non-PVC, Extensu, een nieuwe duurzamere collectie vloeren.

BIC Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode alsmede handtuft productie. Sinds de oprichting in 1956 biedt BIC Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. Onze tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties. Op Design District toon B.I.C. Carpets wederom nieuwigheden handtuft en geweven collecties.

Meer informatie:
Textiles & More
www.textilesandmore.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.