Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Beschikking over eigen showroom is een mooie nieuwe stap’

Ondanks Drentse nuchterheid kijkt WW Furniture trots terug op eerste huisshow

Bij WW Furniture houden ze er niet van om hoog van de toren te blazen, maar een pand openen (met compleet nieuwe showroom) doe je maar één keer. Vandaar werden deze week kosten noch moeite gespaard. Maandag 22 en dinsdag 23 mei stonden in het teken van het feestelijke moment. Bezoekers konden niet alleen de nieuwste collectie bewonderen, maar ook genieten van uitgebreide catering waar niets aan miste. Tevens was er de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen nemen.


Een deel van het team van WW Furniture proost op de nieuwe showroom.

Trots met Drentse nuchterheid 
De afgelopen tijd heeft Niels Lip zich vol overgave op de nieuwe showroom gestort. De reacties zijn louter positief. Sommige mensen zijn tijdens de opbouwfase al eens langs geweest. Het is erg leuk om hun verbaasde gezichten te zien als ze nu binnen komen lopen. Het is echt een wereld van verschil. Je kunt wel stellen dat het mooi is geworden", zegt Niels, die ondanks de Drentse nuchterheid trots is op het eindresultaat.Gehele jaar gebruik van showroom
"De eerste klanten waren al voor 9.00 uur 's ochtends binnen", vult handelsagent Eric Peereboom aan. "Het is een mooie stap voor WW Furniture. Vooral voor de klanten in het Noorden en Oosten van Nederland is het ideaal. Je kunt ze gemakkelijker eens uitnodigen om langs te komen. Bijvoorbeeld om een nieuw model te komen bekijken." Zo waren er ook tijdens de huisshow kersverse collecties te bewonderen, waaronder de stoelen Sietse, Rian, Jim en Niels. Ook bestaande series werden tentoongesteld, zoals de populaire organische bank Picasso.


Eetkamerstoelen Jim en Sietse.

Trouwe klanten en leveranciers
Gedurende de twee dagen was er constant aanloop van zowel Nederlandse als Duitse klanten, we hebben genodigden uitgenodigd zonder vooraanmelding of registratie wat inhoud dat je geen idee hebt wie er hoeveel gasten je mag ontvangen. We waren echt blij verast met de opkomst en er heerste een echte goede sfeer.

 "We hebben veel contacten waar we al erg lange tijd mee samenwerken, Het is tof te zien dat men de moete neemt om naar Hoogeveen af te reizen en om hen hier te kunnen verwelkomen. We zijn blij met de trouwe klanten en leveranciers die het ons gunnen. Je moet het uiteindelijk toch samen doen", vertelt Niels terwijl hij tevreden naar de showroom kijkt.


Eetkamerstoelen Noah.

Voor herhaling vatbaar
Het tweedaagse event blijkt voor herhaling vatbaar te zijn. "Vanaf nu zullen we ieder jaar een huisshow houden rond deze periode. Het is een extra moment om nieuwe collecties te kunnen laten zien en klanten te spreken", besluit Niels.Meer informatie:
WW Furniture
Zeppelinstaart 8
7903 BP Hoogeveen
0528 277 888
[email protected]
www.wenwmeubelindustrie.nl